Jurys Inn Manchester

Manchester, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Manchester (MAN): 14.3 km (22 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Smoke-free

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Cityhotellet erbjuder ideala omgivningar för såväl affärsresenärer som för familjer och befinner sig mitt i Manchesters hjärta. Direkt utanför boendet finns ett flertal förbindelser till kollektivtrafiken. Till flygplatsen Manchester - International (MAN) är det ungefär 15 km och till flygplatsen Liverpool (LPL) 53 km.

Hotellet hälsar gästerna välkomna till ett sju-våningshus med sammanlagt 265 rum och en hiss. För in- och utcheckning den flerspråkiga personalen i receptionen i entren. Bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor står till förfogande för gästerna. Med internet-anslutning kan gästerna hålla sig uppdaterade under vistelsen. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. I boendet finns ett lekrum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet. På hotellet erbjuds även rumservice, tvättservice och en tvättautomat. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de två konferensrummen.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en plattskärms-TV med satellitlanslutning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns ett badkar och hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder rökfria rum och rökrum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Boendet bjuder möjligheten till sportiga inomhusaktiviteter biljard.

På boendet finns en rökfri restaurang, ett café och en pub. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och halvpension. Dagligen serveras en kontinental bufféfrukost och middag. Vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider