Hotel Deutsches Theater Stadtmitte

München, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats Munchen (MUC): 39.2 km (37 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free

Recensioner

| 3,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger förmånligt och centralt i München, på en huvudgata. Boendet passar för såväl affärsresenärer som för familjer. Från boendet tar det endast fåtalet ögonblick att nå såväl nattliv som affärer.

Detta cityhotell byggdes år 1900. Gästerna kommer avnjuta en rogivande vistelse i ett av sviter, de fem enkelrummen och de 20 dubbelrummen som finns på boendet. På hotellet hälsas gästerna välkomna i lobbyn med -timmars reception och -timmars check in-/out-service. Boendet erbjuder bagageförvaring, ett kassaskåp, rumservice, tvättservice, ett konferensrum, en faxapparat och en teatersalong. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Gästerna kan parkera sitt fordon i garaget eller på parkeringsplatsen (avgiftsbelagt). Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna.

I rummen finns centralvärme vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Här erbjuds rum med heltäckningsmatta och antingen dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. En telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis) innebär att njutning står på schemat. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Huset erbjuder familjerum och 26 rökfria rum.

På terrassen kan gästerna slappa i solen. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med tennis.

På boendet finns en rökfri restaurang, ett café och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och halvpension. En bra start på dagen garanteras en kontinental bufféfrukost. Vid middag kan gästerna välja någonting från a la carte-rätterna. Därutöver erbjuder hotellet även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider