Sirios Village Luxury Hotel & Bungalows

Agii Apostoli, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • Avstånd strand: 500 m
  • Flygplats Kreta Chania (CHQ): 24.0 km (29 mins)

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Välkommen till Sirios Village, en nyrenoverad semesteroas i en populär ort på Chaniakusten. Här bor du i huvudbyggnad eller utspritt i vackra omgivningar med poolområden och gröna ytor. Hotellet är perfekt för familjen som vill ha all inclusive och närhet till strand.

Hotellets två poolområden ramas in av olivträd och här finns plats för både avkoppling och aktiviteter. För barnen finns en plaskpool samt vattenrutschbanor och under dagen ordnas enklare sportaktiviteter. Poolbaren är strategiskt placerat mellan poolområden och här finns plats för en drink i skuggan.

Bland aktiviteter finns schack i trädgården och en rymlig lekplats för barnen och bordtennis samt olika spel i lobbyområdet. Ett välutrustat gym ger möjlighet till träning under semestern. Varför inte avsluta med en avslappnande massage på hotellets SPA? Här finns olika typer av behandlingar som erbjuds mot extra kostnad.

Sirios Village har ett varierande utbud av rum att välja på, allt från standardrum till suite med egen pool. Rummen är elegant renoverade i jordnära toner med moderna faciliteter.

Standardrum är belägna både i huvudbyggnad och runt på hotellområdet i bungalows, alla med dusch samt balkong eller terrass.

Familjerum består av två rum med ett gemensamt badrum samt balkong eller terrass i bungalows på hotellområdet med utsikt över hotellområdet.

Superiorrum är utspridda över hotellområdet i bungalows och går att välja med privatpool. Suite är det ultimata valet för avkoppling och avskildhet med privat pool och rymliga rum.

Med all inclusive kan du slappna av under semestern med mat och dryck inkluderat under dagen. Huvudrestaurangen serverar medelhavsinspirerad frukost, lunch och middag i buffetformat. Snackbaren bjuder på bland annat gyros under dagen och vid poolbaren kan du släcka törsten med en god drink.

En vacker och långgrund gyllene sandstrand ligger bara tio minuters promenad. Observera att hotellet ligger på kuperat landskap.

En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar i Grekland. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider