Zafiro Mallorca & Spa

Can Picafort, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • barnklubb
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/spanien/mallorca/can-picafort/zafiro-mallorca-spa/
  • DistanceToTown: 400 m.
  • DistanceToBeach: 600 m.

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Fullmatad semesteranläggning för hela familjen med möjlighet till all inclusive

I lugna Can Picafort ligger den familjevänliga semesteranläggningen Zafiro Mallorca & Spa. Här bor du med ett perfekt läge till lek och bad för både stora och små. Slappna av i hotellets spa eller prova på någon sportaktivitet som erbjuds. För barnen finns en rolig barnpool med piratskepp och små vattenrutschbanor som bjuder in till mycket skratt och lek. Hotellområdet är stort med flera pooler och du bor i rymliga lägenheter samt med möjlighet att boka till all inclusive. I den lummiga trädgården kan du passa på att slappna av i hängmattor och bara njuta under palmernas skydd. En kort promenad leder ner till Can Picaforts härliga sandstrand och vill du göra en utflykt tar du enkelt bussen in till Puerto de Alcudia eller till Palma stad.

Restaurang
På Zafiro Mallorca & Spa kan du bo utan måltider under din vistelse eller så kan du boka till frukost, halvpension eller all inclusive. I hotellets huvudrestaurang serveras frukost, lunch och middag i välfyllda bufféer och i poolbaren finns lättare måltider att tillgå under dagen. Glass, varma och kalla drycker kan du avnjuta i hotellets bar under eftermiddagen fram till kvällen.

Aktiviteter
Zafiro Mallorca & Spa erbjuder en lång rad aktiviteter – både för stora och för små. Här finns ett litet gym och fitnesscenter samt ett spa med jacuzzi, bastu och massage (avgift). För den som söker mer action finns bland annat möjligheten att spela tennis, volleyboll, basket och bordtennis. Hotellets animationsteam ser också till att det alltid finns aktiviteter igång som till exempel aerobics, vattengympa, tävlingar och underhållning både på dagen och under kvällen. Barnaktiviteterna duggar också tätt här – det finns lekplats, internationell barnklubb, hoppborg och tv-spel. Det finns flera pooler att välja bland – en barnpool med piratskepp, en vuxenpool (18 års gräns), en inomhuspool samt en stor pool med solsängar.

Rummen
Det finns olika lägenhetstyper på Zafiro Mallorca & Spa:

• Tvårumslägenhet med balkong eller terrass och kök, mikrovågsugn, brödrost, kaffe- och tefaciliteter, kylskåp, TV, telefon, WiFi, kassafack (avgift), luftkonditionering, hårtork och badrum med dusch och badkar.

• Tvårumslägenhet Privilege med terrass och trädgårdsutsikt som är utrustade med två solstolar och parasoll samt kök, mikrovågsugn, brödrost, kaffe och tefaciliteter, kylskåp, TV, telefon, WiFi, kassafack (avgift), luftkonditionering, hårtork och badrum med dusch och badkar. Plus att det ingår morgonrock och tofflor.

• Tvårumslägenhet Royal med stor möblerad terrass på övervåningen, utomhusjacuzzi och poolhandukar finns att tillgå utan deposition. I övrigt är rummen utrustade med kök, mikrovågsugn, brödrost, kaffe och tefaciliteter, kylskåp, TV, telefon, WiFi, kassafack (avgift), luftkonditionering, hårtork och badrum med dusch och badkar. Plus att det ingår morgonrock och tofflor.

• Trerumslägenhet med balkong eller terrass och kök, mikrovågsugn, brödrost, kaffe- och tefaciliteter, kylskåp, TV, WiFi, telefon, kassafack (avgift), luftkonditionering, hårtork och badrum med dusch och badkar.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider