Ibiscus Hotel

Rhodos stad, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • Avstånd strand: 50 m

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Med sitt oslagbara läge är Ibiscus en klassiker beläget vid Ellistranden och med närheten till centrum och Mandrakihamnen i Rhodos stad.

Hotellets lilla men trevliga pool är inramad av ett modernt trädäck och bekväma solstolar. Hotellets byggnad ger skugga under dagen, för den som vill känna solens strålar ligger den populära Ellistranden över vägen.

Ibiscus hotell kan bokas med frukost eller halvpension och måltiderna serveras i buffetformat på huvudrestaurangen. Utöver den finns en a la carte restaurang och bar med utsikt över strand och hav.

Alla rum på Ibiscus är nyligen renoverade och går i en modern stil med mycket ljusa färger. Rummen med utsikt över omgivningarna och begränsad havsutsikt ser bland annat ut över poolområdet och en mindre park. Rummen med havsutsikt vetter ut mot väg och den vackra Ellistranden.

En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar i Grekland. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider