Hotel Loligo Resort

Hua Hin, Thailand Flagga - Thailand

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • spa
  • barnklubb
  • Avstånd strand: 100 m
  • DistanceToBeach: 100 m
  • DistanceToTown:
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/thailand/hua-hin/hotel-loligo-resort/

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotel Loligo Resort erbjuder ett perfekt läge för dig som vill bo centralt och strandnära. Rummen är rymliga och passar den stora familjen liksom par som vill ha en avkopplande semester i en grönskande omgivning. Härifrån har du nära till nattmarknader, vattenland och nöjesliv.

Restaurang
Under vistelsen på Loligo Resort ingår frukostbuffé och du kan uppgradera till halvpension, om du önskar. Hotellet har ett trevligt kafé som serverar lättare måltider och svalkande drycker. I närheten finns ett stort utbud av restauranger och barer.

Aktiviteter
Loligi Resort har ett utmärkt läge för dig som vill uppleva det bästa av en skön semester. Hotellet ligger utanför Hua Hin och i närheten har du ett stort utbud av restauranger och marknader. Här bor du i en avkopplande miljö nära både strand och centrum. Poolområdet består av pool, barnpool och sköna solsängar. Hotellets spaavdelning erbjuder välgörande behandlingar* som gör under för kropp och själ. För barnen finns lekrum och internationell barnklubb. På Loligo Resort finns också ett modernt och luftigt gym. Förutom närheten till stranden når du också Hua Hins utbud av restauranger och affärer på en kort promenad. Alldeles i närheten ligger den populära nattmarknaden Cicada. Här kan du njuta av den lokala maten och lyssna på livemusik samtidigt som du gör riktiga fynd. Cirka tre kilometer från hotellet ligger vattenlandet Vana Nava - perfekt för en dag med roliga vattenäventyr!
*avgift tillkommer på behandlingar.

Rummen
Rummen är modernt inredda och samtliga rum är utrustade med TV, te-och kaffefaciliteter, minibar(avgift), luftkonditionering och gratis WiFi. Deluxerummen är cirka 40–44 kvm och har plats för fyra personer. De större minisviterna har plats för fem personer och är cirka 44–58 kvm. Minisviterna har antingen utsikt mot trädgården eller poolen. Minisviterna kan också bokas med havsutsikt.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider