Venetian House Market Square Aparthotel

Krakow, Polen Flagga - Polen

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • A/C
  • Flygplats Kraków (KRK): 16.5 km (27 mins)
  • Kitchenette
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Venetian House Market Square Aparthotel ligger i hjärtat av Kraków, ett stenkast från både Royal Road och Stortorget. Denna lägenhet med exklusiv profil ligger 3,1 km från Oskar Schindler-fabriken och 3,3 km från Wawel.

Den vänliga personalen i receptionen är behjälpliga vid alla eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp, transferservice och rumservice står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hiss och rullstolsanpassade faciliteter finns att tillgå. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på hotellet.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Till de flesta rummens standard hör en balkong som lockar till lugna stunder. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en bäddsoffa. Separata sovrum kan arrangeras. För små gäster finns barnsängar. Gästernas värdesaker kan förvaras i säkerhetsboxen. Kokvrån i rummet är väl utrustad med en spis, en mikrovågsugn, en te-/kaffemaskin och en bakugn. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon, en TV-apparat, en DVD-spelare och wifi, gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Därutöver går det att boka handikappanpassade badrum.

På boendet finns ett café. Dagligen serveras en näringsrik frukost.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider