Mecenate Palace Hotel

Rom, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Roma Fiumicino (FCO): 30.4 km (36 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell befinner sig boendet ligger precis vid en huvudgata och ligger inte ens 10 minuter från det livliga och populära centrumet Rom. Kollektivtrafiken (Buss, tåg) nås inom knappa 5 minuter från boendet. Den närmsta flygplatsen är Rome - Ciampino (CIA) som befinner sig 25 km från boendet. Flygplatsen Rome - Fiumicino (FCO) ligger ungefär 40 km bort.

32 sviter, två lägenheter, sex enkelrum och 34 dubbelrum och en varm och inbjudande ambiens, väntar gästerna. Receptionen är bemannad dygnet runt. Bagageförvaring och kassaskåp bidrar till en komfortabel vistelse. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellets faciliteter är handikappsanpassade och har en hiss. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en kostnadspliktig barnpassingsservice, transferservice, rumservice, tvättservice och en tvättautomat.

På boendet står rum med luftkonditionering, centralvärme, ett vardagsrum, ett kök och ett badrum till förfogande. I de flesta rummen finns balkong. Rum har en dubbelsäng med heltäckningsmattor. Separata sovrum kan arrangeras. Vid behov kan både spjälsäng och extrasäng ordnas. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin ger än mer komfort. En telefon med direktval, en TV-apparat, en radio och wifi innebär att njutning står på schemat. Några av rummens fördelar ses i att både tofflor och dagstidningar, ingår. I badrummet finns en dusch och ett badkar samt hårtork och sminkspegel till gästerna. Genom möjligheten att boka en rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum, väntar en bekymmerslös vistelse våra gäster. Huset erbjuder familjerum, fyra rökfria rum och rökrum.

På terrassen finns bekväma solstolar. Ett wellnessområde med spa finns på hotellet.

På boendet finns en restaurang, en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. Det är möjligt att boka ett måltidspaket i form av övernattning med frukost. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en innehållsrik frukostbuffé, lunch och middag.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider