Best Western Roosevelt

Nice, Frankrike Flagga - Frankrike

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 300 m
  • Flygplats Nice (NCE): 7.6 km (19 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger i Nice. Boendet är placerat i stadens centrum och ligger i närheten av en strand. De närmsta nattklubbarna ligger ungefär 300 m från boendet. Till flygplatsen Nizza (NCE) är avståndet ca. sex km.

De 49 rummen, de sex enkelrummen och de 35 dubbelrummen som finns på hotellet är fördelade på fyra våningsplan och nås lätt med en hiss. Flerspråkig personal, i den dygnet-runt öppna receptionen, assisterar gärna vid eventuella frågor. Inrättningen har likaså en garderob, bagageförvaring, ett kassaskåp och en drickautomat. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Hotellets faciliteter är rullstolsanpassade. Den sprakande elden i kaminen ger avkoppling. Boendet har även en rad affärer. På boendet finns även en tidningskiosk, ett TV-rum och ett bibliotek. Gästerna kan parkera i garaget (avgiftsbelagt) eller på parkeringsplatsen. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, barnpassningsservice, en biluthyrning, medicinsk assistans, rumservice, tvättservice och en tvättautomat. För de som vill se omgivningen från cykelsadeln, erbjuds cykeluthyrning. Cykelplatser kan förbokas. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. För stöd av affärsverksamheter är en faxapparat disponibel.

För ett behagligt klimat i rummen finns luftkonditionering och ett golvvärmesystem. I de flesta rummen finns balkong. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns tillika ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Här finns även en direktvalstelefon, en TV med satellit-/kabelanslutning, en radio och wifi (gratis). I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Förutom detta finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum med barrärfritt badrum. Huset erbjuder familjerum och rökfria rum.

Hotellet erbjuder även sportaktiviteter och underhållning. Här finns även möjligheten att varva ned med cykling/mountainbikeåkning, gym, spa och massagebehandlingar. Ett disco och en nattklubb innebär ytterligare möjligheter att forma sin fritid.

På boendet finns en restaurang, en frukostsal, ett café och en bar. Den läckra frukosten som serveras här, ger energi för dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider