Globales Mimosa

Palma Nova/Magaluf, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • barnklubb
  • Avstånd strand: 500 m

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Globales Mimosa är ett omtyckt all inclusive-hotell i Palma Nova på Mallorcas sydkust med strand och centrum på promenadavstånd. Hotellet har en stilren design med ljusa rum och är ett populärt val för hela familjen.

Det stora inbjudande poolområdet huserar såväl en svalkande utomhuspool som stilrena solsängar, Bali-solsängar och parasoller som står uppradade längs området. Uppfriskande drinkar serveras i poolbaren som har öppet under sommarmånaderna. För dig som vill hålla i gång finns tennisbanor, bordtennis och gym. Globales Mimosa är dessutom ett cykelvänligt hotell och reser du till Mallorca för att upptäcka ön på två hjul finns ett dedikerat förvaringsrum för cyklar med verktyg för underhåll och omklädningsrum. Hotellet erbjuder viss utrustning för uthyrning och hjälper gärna till med tips på cykelrutter.

På Globales Mimosa erbjuds halvpension och all inclusive som tillval. Hotellets bufférestaurang överblickar poolområdet och här serveras huvudmåltiderna i bufféform med ett utbud av lokala specialiteter och internationella favoriter. Underhållning med livemusik och dansunderhållning anordnas kvällstid.

De 290 rummen på Globales Mimosa renoverades 2018, och havsutsikt går att boka som tillval. Palma Novas kritvita sandstränder ligger på promenadavstånd och längs strandpromenaden finns ett stort utbud av restauranger och butiker. Du når enkelt centrala Palma med lokalbuss och taxi.

En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar på de Baleariska öarna. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori och gäller resenärer från 16 år. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider