Globales Palmanova Palace

Palma Nova/Magaluf, Spanien Flagga - Spanien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • gym
  • Avstånd strand: 250 m
  • Flygplats Mallorca (PMI): 27.5 km (22 mins)

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Globales Palmanova Palace är ett trevligt och ombonat hotell i Palma Nova på Mallorcas sydkust. Hotellet är ett populärt val bland våra återkommande gäster, och extra uppskattat bland våra äldre resenärer.

Hotellområdet ligger avskärmat från vägen och i den lugna trädgården kan du njuta av medelhavssolen vid den inbjudande utomhuspoolen. Hotellet arrangerar aktiviteter under dagarna så som boule och bågskytte, och på hotellet finns även ett spelrum med bordtennisbord och biljard.

På Globales Palmanova Palace ingår all inclusive när du bokar din resa med Solresor. Huvudmåltiderna serveras i hotellets buffétrestaurang. På området finns även en loungebar, en snackbar och en poolbar. Hotellets 193 rum är smakfullt inredda i klassisk stil, men med modern komfort. Alla rum har balkong.

Hotellet ligger i en lugnare del av Palma Nova, men ortens kritvita sandstränder ligger på promenadavstånd och längs strandpromenaden finns ett stort utbud av restauranger och butiker. Du når enkelt centrala Palma med lokalbuss och taxi.

En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar på de Baleariska öarna. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori och gäller resenärer från 16 år. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider