Hotel Esperos Palace

Faliraki, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • uppvärmd pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • Avstånd strand: 0 m
  • DistanceToBeach: 0 m
  • HotelLink: https://www.solresor.se/resa-till/grekland/rhodos/faliraki/hotel-esperos-palace/
  • DistanceToTown: 10 km Rodos

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Esperos Palace Resort är hotell för dig som vill bo bekvämt med ett strandnära läge. Flyt runt i hotellets lazy river-pool eller unna dig en lyxig behandling på hotellets spaavdelning. Här har du alla förutsättningar för att njuta av en avkopplande semester.

Restaurang
Halvpension är inkluderat i priset. Esperos Palace har en trevlig huvudrestaurang Amvrosia där frukost- och middagsbufféerna serveras för den som bokar med halvpension. Hotellet har även en á la carte-restaurang Zephyros som går i typisk grekisk taverna-stil och håller öppet för lunch, samt flera barer. 

För dig som bokar All inclusive serveras måltiderna på grannhotellet Esperos Mare. Under lunchen kan du välja mellan olika rätter i buffén och under vissa dagar erbjuder hotellet även speciella grillade rätter eller hemmalagad pizza. 
Middagarna håller ofta olika teman under veckan och serveras i grannhotellets huvudrestaurang. Här förekommer även "show cooking". Under din vistelse på Hotel Esperos Palace kan du njuta av en middag per person i den grekiska restaurangen Kefenion. Förbokning krävs. 
Som All inclusive-gäst är du självklart även välkommen att nyttja grannhotellets alla faciliteter som t.ex. pool och spa. 

Aktiviteter
Faliraki stoltserar med en av Rhodos allra bästa stränder och väljer du att bo på Esperos Palace är du placerad direkt vid den. Förutom den långsträckta och breda stranden, som du har omedelbar tillgång till från hotellet, finns också ett stort poolområde. Här kan du njuta av två stora bassänger och en lazy-river-pool med en stilla ström som lugnt och behagligt låter dig flyta runt i kanalen. Solstolar vid såväl stranden som vid poolen får nyttjas utan extra kostnad, likaså poolhanddukar. Inom hotellet ryms för övrigt faciliteter som minimarket, frisörsalong, gym, spaavdelning, tennis, bordtennis och diverse aktiviteter som arrangeras genom hotellets animationsteam. Bakom hotellet ligger Faliraki Waterpark och vid huvudvägens hållplats stoppar frekvent bussar och tar dig till såväl centrala Faliraki som till Rhodos stad.

Rummen
Du bor i ett ljust och trevligt inrett dubbelrum med luftkonditionering (säsonganpassad), WiFi, satellit-TV, telefon, kylskåp, kassafack, hårtork, badrockar, balkong samt badrum med badkar/dusch.
Dubbelrum Comfort är modernt inredda och erhåller allt ovan samt kaffe- och tefaciliteter, tofflor och ett badrum med separat toalett.
Spjälsäng finns i begränsat antal och kan fås på förfrågan. Hotellet tar en avgift på cirka 3€/spjälsäng.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider