Premium Azorerna

Ponta Delgada, Portugal

7 nätter
Solresor
Totalpris: 1000000
Se pris & boka

Hotellbeskrivning

Följ med på en spännande resa och upptäck Azorernas skönhet och kultur!
Ögruppen, mitt ute i Atlanten, består av nio magiskt vackra vulkanöar som fram till portugisernas upptäckt 1427 var obebodda. På vår skräddarsydda Premium-resa utforskar vi huvudön São Miguel som rymmer en skattkammare av sevärdheter. Under en vecka kommer du att få uppleva huvudstaden Ponta Delgadas charm och få tillfället att prova dig fram i det välsmakande azoriska köket. En av resans höjdpunkter är utflykten till Furnas, där den vulkaniska aktiviteten ständigt är närvarande i form av ångande fumaroler och naturliga källor med varmt, järnrikt vatten. Området omges av tropisk grönska och du gör ett guidat besök i den romantiska botaniska trädgården, Terra Nostra. Här ges det möjlighet till bad i "ungdomens källa" med 30-gradigt vatten!Den stora öturen tar dig till São Miguels östra del, även kallad "Edens lustgård". Här reser du igenom ett böljande landskap med grönskande kullar, vackra utsiktsplatser och stor blomsterprakt. Här gör du också ett besök på Europas enda teplantage. Du bor hela veckan på förstklassiga Hotel Marina Atlântico som ligger i direkt anslutning till Ponta Delgadas livliga marina. Dubbelrummen har modern inredning och balkong med havsutsikt.

Exempel på vad du upplever under Premium Azorerna
• Mysig stadspromenad i Ponta Delgada med kulinariska upplevelser
• Besök vid Europas enda teplantage
• Storslagen natur med fantastisk böljande grönska och vackra vattenfall
• Bad i varma källor - vi besöker ”ungdomens källa” i ett vulkaniskt och aktivt landskap
• Azoriska traditioner – besök i lokala småbyar och hästgård med tillhörande show

Vår svensktalande guide är med på utflykterna. 

Solresor reserverar sig för att programmet kan komma att justeras under resan, på grund av lokala förhållanden eller andra oförutsedda händelser.

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Beklagar, inga tillgängliga erbjudanden hittades

Vi kan tyvärr inte hitta något tillgängligt erbjudande som matchar hotell- och datumkombinationen. Vänligen försök med ett annat datum, avreseort eller ändrad reslängd.

Gå tillbaka till chartersöket

Utresa
Returresa
Utresa

Returresa