Suite Hotel Eden Mar

Funchal, Portugal Flagga - Portugal

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • Flygplats Madeira (FNC): 23.3 km (22 mins)

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Suite Hotel Eden Mar är ett fint och omtyckt hotell i Lido-området, strax utanför Funchal. Här har du tillgång till flera pooler, uppvärmda inomhuspooler, restauranger och barer och en fin trädgård. Lidos havsbad ligger bara 100 meter från hotellet.

Suite Hotel Eden Mar utgör en del av Vila Porto Mare Resort som även består av flera hotell, bland annat Vila Porto Mare. Faciliteterna på de hotellen kan utnyttjas av alla hotellens gäster.

Hotellet ligger centralt i Lido-området och till Funchal är det ca 2,5 kilometer och kuperat, men på vägen passerar du fina parker och du kan stanna upp och ta en kaffe på ett trevligt café och njuta av utsikten. Väl framme väntar katedralen från 1400-talet, blomstermarknaden och naturligtvis många butiker, gallerier, restauranger och linbanan upp till botaniska trädgården.

Det finns två poolområden med uppvärmda pooler, en på Suite Hotel Eden Mar och två på Porto Mare, varav en är en barnpool. Pooltemperaturen kan dock sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Jacuzzi. Två uppvärmda inomhuspooler, en på Suite Hotel Eden Mar och en på Porto Mare. Parasoller vid utomhuspoolerna. Solstolar finns vid poolerna, även vid inomhuspoolerna. Poolhanddukar finns att låna.

Det finns ingen restaurang på Suite Hotel Eden Mar, men på resorten, som delas med flera andra hotell, finns det flera restauranger och barer att välja mellan.

Vid Hotel Vila Porto Mare finns Atlântida Restaurant där du kan äta frukost eller middag med utsikt över poolen och trädgården. Alfama Restaurant har genuina portugisiska rätter på menyn. Poolbaren Varda lockar med svala drycker samt enklare, lätta måltider. Portofino Bar med snacks, Afternoon Tea eller drinkar. Il Basilico Madeira bjuder på rätter från det italienska köket och i Oceano Bar kan du njuta av livemusik och läskande drinkar. Hotel Cliff Bay har en tvåstjärnig Guide Michelin-restaurang, Il Gallo d'Oro, bordsreservation krävs och klädkoden är kavaj. Hotellet har också bufférestaurangen Avista för frukost, lunch och middag. I The Blue Lagoon kan du ta en drink, äta lunch eller något lättare snacks. Bordsreservation krävs i à la carte-restaurangerna. Långbyxor för män i alla restauranger kvällstid

På resorten finns ett stort utbud av sporter och aktiviteter. Gym och spa (åldersgräns 16 år). I den fina spaanläggningen finns hamam och bastu och ett stort urval av behandlingar - allt mot avgift. Vattengymnastik. Tennis, squash, boule, minigolf, bordtennis och biljard - allt mot avgift.

Wifi ingår på hela området.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider