Fenix Hotel

Sunny Beach, Bulgarien Visa karta

7 nätter

More about facilities ▼

Faciliteter

 • Hiss
 • Gym
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box
 • Pool

Distans

 • Avstånd strand: 50m
 • Avstånd till centrum: 800m

Antal

 • Antal våningar: 11
 • Antal rum: 314

Annat

 • Built year: 2005
 • Credit card: Visa, masterCard, Diners
 • Meals: Halvpension
 • Room floor: Heltäckningsmatta
 • Transfer time: ca 40 min

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Inga tillgängliga erbjudanden

Beklagar, men vi kan tyvärr inte hitta något tillgängligt erbjudande som matchar hotell- och datumkombinationen.

Gå tillbaka till chartersöket

Utresa
Returresa
Utresa

Returresa

Hotellbeskrivning

Perfekt för dig som söker livlig stämning direkt utanför dörren
Hotell Fenix är helt perfekt för dig som vill bo nära händelsernas centrum. Där är direkt anslutning från hotellet till den livliga och trevliga strandpromenadens början. Strandpromenaden sträcker sig hela vägen längs stranden i Sunny Beach. Det finns en uppsjö av matställen i närheten – både restauranger, snabbmatsställen och caféer, samt gott om möjligheter till att köpa med sig souvenirer hem då det kryllar av souvenirbutiker i området kring hotellet.

I den lilla trädgården vid poolen ligger det en charmig liten bar som serverar snacks och dryck i skuggan. Baren ligger på en liten terrass inredd med möbler gjorda av industripallar, och är ett populärt tillhåll.

På grund av det centrala läget bör en del oljud förväntas.

Det är bara att välja var du ska ta ditt dopp – poolen eller stranden…
Det finns en härlig pool på hotell Fenix, och barnpoolen är en integrerad del av denna. Du kan ligga och slappna av i solstolarna eller kanske hitta en skuggig plats i gräset intill själva poolområdet.

När man bor så nära stranden bör man också ta ett uppfriskande dopp i Svarta havet. Det är bara att korsa gatan och följa en liten stig på ca 50 meter så kommer du till den vackra, breda sandstranden som Sunny Beach är så känt för. Där finns även ett område med sanddynor mittemot hotellet, som särskilt barn och barnsliga själar kommer älska att utforska.

På stranden är det möjligt att hyra solstolar och parasoller – eller så kan du naturligvis hitta en plats att lägga ut din handduk på och njuta av solen där…

Badhanddukar fås inte på hotellet, så vi rekommenderar att du medtar detta eller köper när du kommer fram.

Mot betalning

Solstolar och parasoller på stranden.

Frukost eller halvpension?
Du bestämmer själv om din semester bara ska vara med frukost inkluderad eller om ni kanske föredrar halvpension, så att ni har både frukost och middag inkluderade i priset. Oavsett vad ni väljer så kan ni njuta av måltiderna antingen i hotellets restaurang eller på terrassen utanför restaurangen. Måltiderna serveras som buffé.

Du bor mitt i smeten – och har nästan allt precis utanför din ytterdörr…
Eftersom du bor så centralt har du massor av möjligheter till nya upplevelser så snart du går utanför hotellet. Hotell Fenix ligger nämligen precis vid den populära och livliga strandpromenaden, där det är liv och glad stämning från tidig morgon till sen kväll. Det är riktigt mysigt att strosa längs Sunny Beach strandpromenad och titta på människor, äta glass, köpa souvenirer eller ta en god drink på en av de många strandbarerna.

På själva hotellet finns det biljard, och den lilla baren/caféet i hotell Fenix lilla trädgård är också en populär och mysig samlingspunkt.

Barnen kan enkelt träffa andra barn
Det finns en mindre internationell barnklubb på hotell Fenix, där barnen kan mötas och leka med andra barn om dagarna.

Massage i paviljongen i trädgården
Det är möjligt att (mot betalning) få en avslappnande massage i den lilla paviljongen ämnad för detta, som är placerad i hotell Fenix grönskande trädgård.

Där finns ett mindre träningsrum med olika träningsmaskiner som du kan använda fritt, om du vill se till att hålla formen uppe under semestern.

Mot betalning

Massage.

Fina, funktionella rum
Rummen är ljusa och praktiskt inredda, och interiören går i orangea och jordfärgade nyanser. På rummen finns heltäckningsmatta, central luftkonditionering, tv, telefon, deponeringsbox och minibar (bägge mot betalning). Det är möjligt att få wifi som sträcker sig till rummet, lobbyn och poolområdet mot en avgift. Badrummet i dubbelrummen har en duschkabin, medan familjerummen har antingen badkar eller dusch. Alla rum har balkong.

Mot betalning

Wifi, safety box och minibar.

Dubbelrum, 2-3 personer
Dubbelrummen är ca 22m² och har två separata sängar. Rummet kräver minst två betalande vuxna och där kan bo max tre personer, då den tredje personen sover i en fåtölj som kan vikas ut till en säng. Det är möjligt att mot tillägg boka rummet som enkelrum.

Familjerum, 2-4 personer
Familjerummen är 30-35m² stora och har plats för fyra personer. Det krävs minst två betalande vuxna, och där kan bo max fyra personer. I rummet finns två riktiga sängplatser, och utöver det finns två fåtöljer som kan vikas ut till sängar.

Visa karta

Karta