Casa Del M Resort

Patong beach, Thailand Flagga - Thailand

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Avstånd strand: 1000 m
  • Flygplats Phuket (HKT): 35.4 km (58 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Travel Safe
  • Bar
  • Pool bar
  • distance_city: 1000

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta familjevänliga hotell befinner sig i en rogivande miljö i Patong, ungefär en km från sandstranden, i centrala Patong. Många av stadens sevärdheter finns inom en km. De närmsta inköpsmöjligheterna har gästerna en kort bit bort: en km. Den närmsta flygplatsen är Phuket (HKT) som ligger ungefär 60 km från boendet.

I ett fem-våningshus, och i ett fyra-plansannex finns sammanlagt 12 juniorsviter, 13 sviter, 47 enkelrum och 51 dubbelrum. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena (avgiftsbelagt). Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Semesterortens faciliteter är handikappsanpassade och har två hissar. I anläggningen finns ett bibliotek. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även transferservice, rumservice, tvättservice, en tvättautomat och flygbuss.

I rummen finns luftkonditionering vilket innebär att temperaturerna lätt kan ställas in för att passa gästernas preferenser. Rummen har antingen en balkong eller en terrass från vilken gästerna kan njuta av havsutsikten. Rummen som erbjuds har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Mot avgift går det att få en extrasäng. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Här finns tillika ett kylskåp och en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. Dessutom kan gästerna ta uppbäddningsservicen i anspråk. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork.

I utomhusanläggningens bassänger kan gästerna avnjuta såväl rekreation som regelmässig vattenträning. Självklart finns även bassänger för de allra minsta badgästerna. Bubbelpoolen ger skön muskelavspänning och poolbaren stärkande pauser. På terrassen finns bekväma solstolar. På semesterorten finns även möjlighet till aktiviteter som aerobic, spa, en skönhetssalong, massagebehandlingar och ett solarium, ett gym, samt solbad. Aktiviteterna är avgiftsbelagda.

På boendet finns en matsal, en frukostsal, ett café och en bar. I den gemytliga restaurangen intar gästerna kulinariska läckerheter (rökare och barnstol). Boendet erbjuder även möjligheten att boka måltidspaket som: övernattning med frukost och halvpension. Till frukost kan gästerna avnjuta en härlig buffé. Till lunch och middag står valet mellan de olika a la carte-rätterna.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider