Villa Verica - Baska Voda

Baška Voda, Kroatien Flagga - Kroatien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • Avstånd strand: 0 m
  • Avstånd till centrum: 100 m
  • Flygplats Split (SPU): 91.3 km (1 hour 11 mins)
  • Restaurang: 20 m
  • Närmaste strand/bad: 0 m
  • Pool: 10 m
  • Säkerhetsbox
  • Avstånd till centrum: 100 m
  • Luftkonditionering
  • Internet: Wi-Fi
  • Minimarket: 50 m

Recensioner

| 4,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Nyrenoverad favorit med strandläge

Villa Verica har ett av Baska Vodas absolut bästa lägen, direkt vid det turkosblå havet och en vacker klapperstenstrand. Det moderna lägenhetshotellet totalrenoverades 2020 och väntar nu på dig!

Under årens lopp har hotellet blivit en återkommande favorit för många och har fått fina omdömen, bland annat för renligheten, den trevliga personalen, höga servicenivån och så klart närheten till bad, strand, butiker och mysiga restauranger.

Här njuter du av milsvid utsikt från din balkong och av sköna dopp i havet eller i den intilliggande poolen. Den inbjudande stranden har tilldelats ”Blå Flagg”. En utmärkelse som ges till stränder och vatten som uppfyller höga krav på renlighet.

Efter en dag vid stranden kan du med fördel njuta av en kvällspromenad längs den vackra strandpromenaden, eller varför inte njuta av solnedgången från en av många restauranger eller barer i Baska Voda.

Alla faciliteter som reception, restaurang och pool kan nyttjas på intilliggande 4-stjärniga Lägenhetshotell Milenij.

Lägenhetstyper

Enrumslägenheter för 2 personer.

Större enrumslägenheter för 2-4 personer.

Trerumslägenheter för 4-6 personer.

Lägenheter

Enrumslägenheter (18m2) för 2 personer med liten balkong och delvis havsutsikt består av ett kombinerat rum med dubbelsäng och pentry med matplats.

Större enrumslägenheter (30m2) för 2-4 personer med balkong och havsutsikt består av ett kombinerat rum med dubbelsäng och bäddsoffa (120x200cm) för 1 vuxen eller 2 barn upp till 15 år. Matplats med pentry och kylskåp med litet frysfack.

Tvårumslägenhet för 2-4 personer med balkong med havsutsikt. Här finns ett sovrum och ett vardagsrum med en bäddsoffa (120x200cm) för 1 vuxen eller 2 barn upp till 15 år. Matplats med pentry och kylskåp med litet frysfack.

Trerumslägenheter (54m2) för 4-6 personer med balkong och havsutsikt består av två sovrum med ett kombinerat vardagsrum och kök med matplats och stort kylskåp med frys. I vardagsrummet finns bäddsoffa (120x200cm) för 1 vuxen eller 2 barn upp till 15 år.

Alla lägenheter har luftkonditionering, balkong, Wi-Fi, LED-TV med satellit-kanaler, säkerhetsbox, minibar, kök med bland annat kyl, spishäll, mikrovågsugn och vattenkokare. Strykjärn och strykbräda samt hårfön. Badrum med dusch och wc.

Bad

Klapperstensstrand samt närliggande hotells poolområde. Pool 10m x 8m och 1,8m djup.

Måltider

Frukostbuffé ingår, middag kan köpas till.

À la carte middag: Välj mellan 2 soppor, 5 huvudrätter, sallad och dessert.

Erbjudande!

Frukost och middag för hela veckan ingår i priset för perioden 6/5 - 1/6 samt 8/9 - 20/10.

Övrigt

Helrenoverat 2020. 4 våningar. Ett flertal faciliteter finns på det intilliggande lägenhetshotellet Milenij. Där finns reception, restaurang, bagageförvaring, strandbar, kafé, pizzeria, bastu, pool, wellnessavdelning med bl.a massage och olika behandlingar. Gratis Wi-Fi. Spjälsäng kan bokas på förfrågan och debiteras på plats. Badlakan finns att låna till stranden och poolen, kostar 1.3 Euro ( ca 14 sek ) per dag och handduk. 24-timmarsreception. Städning 7 dagar i veckan. Ej hiss.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider