Royal Hotel and Suites

Kassándra, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • Avstånd strand: 300 m
  • Flygplats Thessaloniki (SKG): 86.8 km (1 hour 1 min)

Recensioner

| 4,4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Royal Hotel and Suites är ett trivsamt hotell i en mysigt ort på halvön Kassandra i Halkidiki. Med vackra tall och olivträd som omgivning och rum utspridda i flera trevåningsbyggnader är det en perfekt plats för avkoppling, både för familjer och par.

Den L formade poolen som omges av solsängar och parasoller är en naturlig mötespunkt och poolbaren bjuder på törstsläckande dryck under dagen. På hotellet finns också en lekplats, minigolf och bordtennis.

De 68 rymliga rummen på Royal Hotel and Suites går i ljusa toner med inslag av turkos. Studio deluxrum har antigen en dubbelsäng eller två enkelsängar och alla rum med balkong eller terrass. Junior suite med privatpool är det perfekta valet för avkoppling och avskildhet.

Familjerummen på 40 kvadratmeter och plats för upp till fyra personer består av ett sovrum med dubbelsäng och vardagsrum med bäddsoffor.

På hotellets moderna restaurang Symposium serveras alla måltider i buffetformat och i poolbaren samt Grill House tillagas snacks under dagtid.

Snacks och dryck på Olivo Seaside Bar på stranden ingår endast i All Inclusive Premiumpaketet, som kan uppgraderas på plats.

En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar i Grekland. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider