Central Park

London, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Lift / Elevator
  • Parking
  • Restaurant(s)
  • Travel Safe
  • WLAN
  • Bar

Hotellbeskrivning

Cityhotellet ligger i Londons hjärta. I närheten finns en rad affärer. Det finns goda förbindelser till flygplatsen London - London City Airport (LCY) som ligger endast 20 km från boendet. Till flygplatserna London - Heathrow (LHR) och London - Gatwick (LGW) är det 25 km och 50 km.

Hotellet som erbjuder 294 rum, 41 enkelrum och 189 dubbelrum befinner sig i en byggnad med sju våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. I receptionen står flerspråkig personal redo för alla eventuella frågor. Bagageförvaring, kassaskåp, ett växelkontor, ett TV-rum, rumservice, tvättservice och ett konferensrum står till förfogande för gästerna. Gästerna kan använda sig av wifi-uppkopplingen som finns tillgänglig i de allmänna utrymmena. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Här finns en rad butiker att shoppa loss i. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering och centralvärme att tillgå. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp, en minibar och ett skrivbord. Här finns även ett kylskåp, ett minikylskåp och en te-/kaffemaskin. Här finns även en direktvalstelefon, en TV-apparat och wifi. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. I badrummen finns ytterligare bekvämligheter som ombesörjer gästernas behov, ex. för applicering av kosmetika. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Boendet erbjuder familjerum, 295 rökfria rum och rökrum.

Dörrarna till en restaurang, ett café och en bar står vidöppna för gästerna. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Restaurangen erbjuder även vegetariska rätter.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider