Sunrise Village Hotel

Agia Marina, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 450 m

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Lägenhetshotellet Sunrise Village är ett familjevänligt boende på höjden ovanför Platanias längs Chaniakusten på norra Kreta. Här bor du i moderna lägenheter med nära avstånd till stranden och stadens centrum. Sunrise Village är ett populärt hotell bland såväl par som barnfamiljer.

Hotellområdet omgärdas av grönska och utgörs av flera mindre byggnader med det inbjudande poolområdet i mitten. Här finns både barnpool och solstolar att koppla av på under dagarna. En välsmakande och svalkande drink beställer du enkelt i poolbaren. Vill du byta sött mot salt har du stranden inom bekvämt räckhåll och med en kort promenad når du en fin grus- och sandstrand.

På Sunrise Village ingår all inclusive där frukost, lunch och middag serveras i bufférestaurangen. Mellan huvudmåltiderna erbjuds snacks, glass och drycker enligt ett tidsschema som meddelas vi incheckning. Vissa kvällar anordnas speciella temabufféer till middagen med BBQ, grekiskt eller italienskt tema.

De 65 rummen på Sunrise Village renoverades 2015 och är både moderna och funktionella. Från hotellet har du promenadavstånd till centrum i Platanias där du hittar flera trevliga restauranger, tavernor och barer. Det finns också butiker och supermarket.

En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar i Grekland. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider