Kiani Beach Resort

Kalyves, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • barnklubb
  • Avstånd strand: 200 m

Recensioner

| 4,6/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Det familjevänliga All inclusive-hotellet Kiani Beach Resort ligger i Kalives utanför Chania på norra Kreta. Här bor du i en modern miljö i lugna omgivningar intill en långgrund strand. Med barnvänliga pooler, aktiviteter för hela familjen och All inclusive är Kiani Beach Resort ett utmärkt val för dig som reser med barn.

Hotellområdet består av de två delarna North Wing och South Wing där bägge delarna har varsitt poolområde. Det ena området ligger precis intill stranden och bjuder på en vacker panoramavy med havsutsikt, medan det andra har träningsbanor på 50 meter och en barnpool med vattenrutschkanor. Det finns pooler både för vuxna och barn inom båda områdena, liksom solstolar och parasoller vilket gör hotellet till en plats både för avkoppling och lek. Bland hotellets aktiviteter finns bland annat tennis, vattenpolo, dart, fotboll, bordtennis, biljard och kanot. En avgift tillkommer för vissa aktiviteterna. För barnen erbjuds en internationell barnklubb för åldrarna 4–12 år med mini-disco och lekar. Det finns också lekrum och två lekplatser att välja mellan. Dessutom anordnas både dag- och kvällsunderhållning för hela familjen. Vill du unna dig lite extra avkoppling finns både spa och wellness-center där du mot en avgift kan boka behandlingar, koppla av i anläggningens jacuzzi, bastu eller ångbastu. Hotellet har också en inomhuspool för vuxna och barn i vuxens sällskap.

När du bokar Kiani Beach Resort ingår All inclusive. Det finns flera restauranger på hotellet och de två bufférestaurangerna Pool View och Symposium bjuder på havsutsikt och serverar kretensiska klassiker varvat med internationella favoriter till frukost, lunch och middag. Mellan måltiderna serveras också snacks, glass och dryck på dagarna enligt ett tidsschema som meddelas vid incheckning. À la carte-restaurangen Roof Top finns också på området, och här krävs bordsreservation.

De 232 rummen på Kiani Beach Resort är stora och moderna. South Wing byggdes 2018, medan North Wing renoverades till motsvarande standard 2020. De två områdena delas av en väg med genomfartstrafik. Från hotellrummen är det upp till 250 meter till stranden. Området kring hotellet är mycket lugnt och du har cirka två kilometer in till Kalives centrum. I närheten av hotellet finns också en busshållplats från vilken du kan hoppa på lokalbussen in till Chania. Varför inte planera in en utflyktsdag för att upptäcka den charmiga staden?

En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar i Grekland. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider