Porto Platanias Village Resort

Maleme, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • uppvärmd pool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • barnklubb
  • Avstånd strand: 500 m

Recensioner

| 4,3/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Porto Platanias Village är ett familjevänligt lägenhetshotell i hjärtat av Platanias längs Chaniakusten på norra Kreta. Med en trivsam stämning, praktiska lägenheter och ett vattenland är Porto Platanias Village ett populärt alternativ för hela familjen.

Det härliga poolområdet är stort och bjuder in till semesteravkoppling. Ta ett svalkande dopp eller sträck ut dig på en solsäng och njut av medelhavsvärmen. Varför inte beställa in en svalkande drink från poolbaren? Hotellets egna vattenland är barnens favorit på hotellet med sina fyra vattenrutschbanor. För hotellets yngre gäster finns även en separat barnpool och en lekplats. När du börjar känna dig rastlös finns möjlighet att ta en runda i gymmet på det närbelägna systerhotellet. Annars finns tennis och padeltennis på konstgräs, liksom ett spa med olika behandlingar tillgängligt mot avgift.

När du bokar Porto Platanias Village med Solresor ingår halvpension. All inclusive finns att boka som tillval för en bekymmersfri semester med mer tid att koppla av. Huvudmåltiderna serveras i hotellets bufférestaurang, och det finns även en à la carte-restaurang mot extra kostnad. Maten är varierad med grekiska specialiteter och internationella klassiker.

De 199 lägenheterna på Porto Platanias Village är eleganta, ljusa och moderna. Utöver hotellets egna faciliteter finns möjligheten att använda ett urval av faciliteter (vissa mot avgift) på systerhotellet Porto Platanias Beach & Spa som ligger i närheten. Området Platanias är omtyckt och livligt med restauranger, nöjen och butiker. Här finns en lång strand och en huvudgata som är fylld av grekiska tavernor, caféer, butiker och nöjesliv. Vill du fly det hektiska livet i Platanias hittar du flera lokala byar omgivna av olivlundar innanför kusten. Varför inte göra en liten utflykt till fots eller med hyrcykel?

En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar i Grekland. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider