Mövenpick Resort & Spa El Gouna

El Gouna, Egypten Flagga - Egypten

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • Avstånd strand: 6 km

Recensioner

| 4,5/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Movenpick Resort & Spa El Gouna är ett perfekt val för en familjevänlig semester vid Röda havskusten i Egypten. Beläget i det vackra semesterområdet El Gouna, som består av pittoreska öar omgivna av laguner och fantastiska stränder. Hotellet är omgivet av grönskande trädgårdar och majestätiska palmer som leder direkt till en privat strand.

På Movenpick Resort & Spa El Gouna kan du njuta av tre underbara utomhuspooler som erbjuder en fantastisk utsikt över havet. För barnen finns även två separata barnpooler där de kan plaska och ha kul. Du kan slappna av och ta det lugnt på solterrassen medan du njuter av uppfriskande drycker från de två poolbarerna eller njuter av en glass på eftermiddagen.

Hotellet erbjuder också tre restauranger att välja mellan, inklusive en bufférestaurang och två à la carte-restauranger. Du kan verkligen unna dig själv med olika kulinariska upplevelser under din vistelse. För avkoppling och välbefinnande finns det även ett spa exklusivt för vuxna, där du kan njuta av bubbelpool, bastu och ångbad.

El Gouna är känt för sin fantastiska 18-håls golfbana, och du kan enkelt ta dig dit med hotellets bekväma busstransfer. Om du vill utforska El Gounas centrum är det inom gångavstånd, men hotellet erbjuder även en busservice för gästerna under dagen. Den privata stranden vid hotellet är en grund lagun med härlig sandstrand, och den omges av en imponerande naturlig miljö med öken och berg i bakgrunden.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider