Hotel Amano

Berlin, Tyskland Flagga - Tyskland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • Flygplats Berlin Brandenburg (BER): 30.9 km (40 mins)
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Travel Safe
  • Smoke-free

Recensioner

| 4/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Lägenhetshotellet erbjuder perfekta förutsättningar för aktiva- och sportande semestrare. Hotellet befinner sig ett par minuters promenad från centrum Berlins boendet ligger precis vid en huvudgata.

Lägenhetshotellet har även 164 rökfria rum. I receptionen står den vänliga personalen till förfogande, dygnet runt. Tack vare att internet (wifi) är tillgängligt i de allmänna utrymmena kan gästerna lätt hålla kontakten med nära och kära. Hotellet tillhandahåller en rad handikappanpassade faciliteter. Till hotellets serviceutbud räknas en väckningstjänst. Här finns en cykeluthyrningsservice och för de cyklande gästerna finns en cykelparkering. I konferensområdet kan en videoprojektor, en faxapparat, en projektor, blädderblock/pennor och en fotokopiator utnyttjas. Konferensservicen erbjuder stöd för allt som beträffar organisationen av evenemang. Föredrag, presentationer eller konferenser kan hållas i de fem konferensrummen.

För ett härligt klimat i rummen finns både luftkonditionering, centralvärme och en fläkt att tillgå. Balkong är standard i flesta rummens. Dessa rum har en dubbelsäng och en bäddsoffa och är inredda med mjuka heltäckningsmattor. Det går även att boka separata sovrum. Det bästa skyddet för gästernas egendomar är säkerhetsskåpet. Här finns även ett minikylskåp. Gästerna har även tillgång till en tvättmaskin. Det lilla extra som en telefon, en plattskärmstv och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I serviceutbudet ingår även slutrengöring. Gästerna får dessutom egna tofflor. I badrummen finns sminkspegel och en telefon. Något särskilt gästerna av ett urval av handdukar och bakgrundsmusik i badrummen. För barnfamiljer finns möjligheten att boka familjerum.

Boendet erbjuder olika sport- och fritidsaktiviteter. Här finns även möjligheten att varva ned med stavgång och kälkåkning. Den som inte vill avstå från sportande kan underhålla sig med joggning. På kvällen kan gästerna avsluta dagen med livemusik.

På boendet finns en rökfri restaurang, en matsal, en frukostsal och en lobbybar. Dagligen serveras frukost och middag. Glutenfria måltider, vegetariska rätter och laktosfri kost förbereds efter önskemål. Lägenhetshotellet har ett brett sortiment av både alkoholfria- och alkoholhaltiga drycker.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider