Carlton on the Grand Canal Hotel

Verona, Italien Flagga - Italien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • restaurang
  • Bar
  • Flygplats Venedig (VCE): 13.9 km (19 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Air Conditioning
  • Travel Safe
  • Bar
  • Smoke-free
  • distance_city: 1800

Recensioner

| 4,1/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell i första klass-kategorin ligger i centrala Venedigs. Flygplatsen Venezia - Marco Polo (VCE) ligger på ett avstånd av 15 km.

Detta cityhotell byggdes 1900. Hotellet som erbjuder tre sviter, fyra enkelrum och 138 dubbelrum befinner sig i en byggnad med fyra våningar. Byggnaden är utrustad med en hiss. Flerspråkig personal, i den dygnet-runt öppna receptionen, assisterar gärna vid eventuella frågor. Till faciliteterna hör även en garderob, bagageförvaring, kassaskåp och ett växelkontor. Internet (wifi) i de allmänna utrymmena gör det möjligt för gästerna att hålla kontakt med omvärlden. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Huset tillhandahåller en rad handikappanpassade bekvämligheter. Faciliteterna är rullstolsanpassade. Att boendet har både en mataffär och ytterligare butiker innebär att det är möjligt att handla både livsmedel och annat, nära. Dessutom finns här en härlig trädgård som bjuder in till avkoppling i det fria. I boendet finns ett TV-rum. På hotellet erbjuds även barnpassningsservice, en barnvakt, en biluthyrning, medicinsk assistans, rumservice, tvättservice, en frisör och flygbuss. Kostnadsfritt står till gäster förfogande dagstidningen att finna. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns luftkonditionering och centralvärme. Samtliga rum har antingen en dubbelsäng eller en kingsize-säng. Rummen är inredda med heltäckningsmatta. Separata sovrum kan arrangeras. För små gäster finns barnsängar. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och en minibar. Gästerna har även tillgång till en byxpress. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning, en radio och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Här finns möjligheten att boka rullstolsanpassade rum. Hotellet erbjuder familjerum och 145 rökfria rum.

En solterrass bjuder in till avkoppling. Till nöjesutbidet hör livemusik och ett disco.

På boendet finns en rökfri restaurang, ett café och en bar. En rad kulinariska läckerheter erbjuds i form av en innehållsrik frukostbuffé, lunch och middag. Dieträtter, vegetariska rätter och barnmenyer förbereds efter önskemål. Därutöver erbjuder huset även särskilda matönskemål.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider