Royal Eagle Hotel

Paddington, Storbritannien Flagga - Storbritannien

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • Bar
  • Flygplats London-Heathrow (LHR): 26.2 km (39 mins)
  • Flygplats London Gatwick (LGW): 90.5 km (1 hour 21 mins)
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Travel Safe
  • Bar

Recensioner

| 3,2/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Detta cityhotell ligger i centrala London. Endast ett fåtal meter från boendet finns restauranger, barer och affärer. Det finns goda förbindelser till flygplatsen London - London City Airport (LCY) som ligger endast 20 km från boendet. Till flygplatserna London - Heathrow (LHR) och London - Gatwick (LGW) är det 28 km och 53 km.

Hotellet som är utrustad med en hiss förfogar över 14 enkelrum och 102 dubbelrum. Vid 24-timmars-receptionen hälsas gästerna välkomna av flerspråkig personal. In-och ut-checkning är möjlig dygnet runt. Till faciliteterna hör även bagageförvaring och kassaskåp. I samtliga allmänna utrymmen finns internet tillgängligt för gästerna. Vid resedisken erbjuds assistans för bokningar av utflykter. Boendet har även en rad affärer. I boendet finns ett TV-rum. Om man anländer med eget fordon finns möjlighet att parkera på boendet. På hotellet erbjuds även en 24 timmars säkerhetstjänst, medicinsk assistans, tvättservice och en tvättautomat. Vid affärsfrågor hjälper businesscentret gärna till. På businesscentret finns en faxapparat.

I rummen finns ett vardagsrum och ett badrum. Att centralvärme är installerat innebär hemtrevliga rumstemperaturer. Vid behov kan även extrasängar organiseras. Rummen är dessutom inredda med ett kassaskåp och ett skrivbord. Här finns även en te-/kaffemaskin. Gästerna har även tillgång till strykjärn med strykbräda. Det lilla extra som en telefon med direktval, en TV med satellit- och kabelmottagning och wifi (gratis), gör semestertillvaron än mer bekväm. I badrummet finns en dusch och ett badkar, samt hårtork. Det finns även rullstolsanpassade rum med barriärfritt badrum att tillgå. Hotellet erbjuder familjerum, rökfria rum och rökrum.

På boendet finns en restaurang, en matsal, ett café och en bar. Boendet erbjuder olika sorters inkvarteringar och övernattning med frukost. Här erbjuds en innehållsrik frukostbuffé som garanterar en riktigt bra start på dagen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider