Galini Sea View Hotel

Agia Marina, Grekland Flagga - Grekland

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Beklagar, den önskade resan är dessvärre inte tillgänglig längre eller inte vald

Se gärna kalendern och välj andra datum på samma hotell, eller gå tillbaka till startsidan och välj en annan resa.

Se gärna kalendern och välj datum

Faciliteter

  • pool
  • barnpool
  • restaurang
  • Bar
  • A/C
  • gym
  • spa
  • hotell för vuxna
  • Avstånd strand: 200 m

Recensioner

| 3,9/5
Läs recensionerna här

Hotellbeskrivning

Hotell Galini Sea View är ett trivsamt hotell på höjden ovanför Agia Marina längs Chaniakusten på norra Kreta. Från hotellet har du vacker utsikt över havet och bor bekvämt med hög standard. Det strandnära läget och den barnvänliga orten gör Galini Sea View till ett populärt val bland familjer.

På hotellområdet finns två poolområden att välja mellan. Den ena poolen ligger högt placerad på området med en oslagbar utsikt. Slå dig ner i en solstol och njut av medelhavssolen, eller ta ett svalkande dopp i det klara vattnet. Blir du törstig kan du njuta av en uppfriskande drink från hotellets poolbar. Föredrar du ett dopp i havet ligger den fina sand- och grus-stranden på bekvämt avstånd. För barnen finns en separat pool och två vattenrutschkanor.

Som gäst på Galini Sea View kan du koppla av i hotellets bastu och hamam eller ta en runda i hotellets gym. Vill du prova på uteaktiviteter erbjuds även en rad olika vattensporter på stranden mot tillägg, bland annat vattenskidåkning, paragliding och dykning. På hotellet anordnas vattengympa och aerobics.

Hotellets restauranger vetter mot havet och erbjuder både grekiska läckerheter och internationella favoriter. Det finns också två à la carte-restauranger och en strandbar. På Galini Sea View ingår all inclusive i din vistelse där huvudmåltiderna frukost, lunch och middag serveras i bufféform i hotellets huvudrestaurang. Snacks och dryck serveras enligt ett tidsschema som meddelas vid incheckning. Strandbaren och á la carte-restaurangerna ingår inte i all inclusive-paketet.

De 127 rummen på Galini Sea View är utplacerade i en huvudbyggnad eller i en anexbyggnad 150m från huvudbyggnaden. I annexet är rummen något mer slitna än i huvudbyggnaden. Hotellet ligger i området Agia Marina som är känt för sin långgrunda strand och popularitet bland barnfamiljer. Orten erbjuder flera tavernor och mindre butiker längs stranden och huvudgatan. Från Agia Marina tar du dig enkelt till den livligare orten Platanias eller varför inte ge dig ut på utflykt och besöka den pittoreska staden Chania?

En särskild skatt tas ut på hotellövernattningar i Grekland. Skatten betalas direkt till hotellet i samband med incheckning och inkluderas inte i resans pris. Skatten beräknas utifrån vistelsens längd och officiell hotellkategori. Tänk på att officiell klassificering kan skilja sig från Solresors egen.

Karta

Välj datum och rumstyp

Laddar kalender...

Se gärna kalendern och välj datum

Utresa
Returresa

Tillgängliga rumstyper och måltider