Zakynthos

Ön Zakynthos är den sydligaste av de joniska öarna. Här finns många fina stränder, och det är barnvänligt, vissa har restriktioner pga att Caretta-sköldpaddan lägger sina ägg här.

Ön Zakynthos är den sydligaste av de joniska öarna.

Här finns många fina stränder, och det är barnvänligt, vissa har restriktioner pga att Caretta-sköldpaddan lägger sina ägg här.

Smuggler´s wreck är en av de många vackra stränderna men som bara är tillgänglig med båt. Namnet har den fått efter ett förlist skepp som har flutit iland här. Zakynthos är barnvänligt för de som reser med barn.

Nöjeslivet är begränsat i Zakynthos stad. Men på södra delen av ön i Laganas-bukten är det hög partystämning på kvällarna under högsäsong, och på dagtid är det full aktivitet i byns handelsstråk.

Det finns gott om kommunikationer på Zakynthos och det finns möjlighet att hyra bil, moped eller motorcykel.

På Zakynthos finns det många olika sevärdheter, bl a Solomos och Kalvos museum, de blå grottorna, St.George slottet i Gremna mm.

Sök, jämför, spar! sistaminuten.se är en av Sveriges ledande sökmaskiner för billiga resor, både med kort tid till avresa och längre fram i tiden. Här får du de bästa erbjudandena från en lång rad charterbolag, flygbolag, hotell och biluthyrningsfirmor.

Erbjudanden

n
n
n
n
n
n
n
n
Klicka här för fler alternativ

Karta

Väder och temperaturer

Genomsnittstemperaturer för Zakynthos
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan. 14°C 6°C
Feb. 15°C 6°C
Mars 17°C 8°C
Apr. 20°C 10°C
Maj 24°C 14°C
Juni 28°C 18°C
Juli 30°C 20°C
Aug. 30°C 20°C
Sep. 28°C 18°C
Okt. 24°C 14°C
Nov. 19°C 10°C
Dec. 16°C 8°C
Prognos för Zakynthos