Parga

Till skillnad från så många andra resmål till Grekland så ligger Parga på fastlandet. Parga är vackert och gemytligt med en romantisk geniun atmosfär.

Till skillnad från så många andra resmål till Grekland så ligger Parga på fastlandet.

Parga är vackert och gemytligt med en romantisk geniun atmosfär. Längs med den lilla hamnen ligger det trevliga tavernor tätt efter varandra, och många av dem serverar färsk fångad fisk och lokalproducerade viner. I centrum ligger det små butiker, cafeér och barer. I och omkring Parga finns det mycket att se och göra. Strax utanför staden ligger det flera fina stränder de flesta med grovkorningsand eller klappersten. Från den lilla hamnen kan man ta taxibåt för att komma till stränderna eller till någon av grannöarna.

Det är bra bussförbindelse till många av städerna på fastlandet och det går båtar till de närliggande öarna. Det passar bra att hyra bil, moped eller cyckel för att ta sig runt på egen hand.

Från flygplatsen till Parga tar det ca 1 timma.

Sök, jämför, spar! sistaminuten.se är en av Sveriges ledande sökmaskiner för billiga resor, både med kort tid till avresa och längre fram i tiden. Här får du de bästa erbjudandena från en lång rad charterbolag, flygbolag, hotell och biluthyrningsfirmor.

Erbjudanden

n
n
n
n
n
n
n
n
Klicka här för fler alternativ

Karta

Väder och temperaturer

Genomsnittstemperaturer för Parga
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan. 8°C 0°C 16°C
Feb. 10°C 1°C 16°C
Mars 13°C 3°C 16°C
Apr. 17°C 6°C 17°C
Maj 22°C 10°C 20°C
Juni 26°C 13°C 24°C
Juli 30°C 15°C 26°C
Aug. 30°C 15°C 26°C
Sep. 25°C 12°C 26°C
Okt. 19°C 8°C 23°C
Nov. 14°C 5°C 20°C
Dec. 9°C 2°C 18°C
Prognos för Parga