Kos

Kos är en grön och frodig ö med underbara stränder, god mat, vänliga människor och mysiga byar. Kos är kanske mest känt för sitt pulserande nattliv, men Kos har så mycket mer än barer och diskotek för partysugna.

Kos är en grön och frodig ö med underbara stränder, god mat, vänliga människor och mysiga byar.

Kos är kanske mest känt för sitt pulserande nattliv, men Kos har så mycket mer än barer och diskotek för partysugna. Mer än halva Kos är täckt av fantastiska sandstränder och ön har en intressant historia med mängder av minnesmärken från svunna tider. Kommunikationen på Kos är bra och det går bussar mellan de större byarna och Kos stad dagligen. Hyr man bil, moped eller cykel så är det lätt att ta sig runt och upptäcka egna stränder och byar, men det är viktigast att ta det lugnt i trafiken för den är mycket hektisk. På de större stränderna finns det flera olika vattensporter att välja mellan.

Hippocrates Airport, Kos ligger ca 25 km från Kos stad.

Sök, jämför, spar! sistaminuten.se är en av Sveriges ledande sökmaskiner för billiga resor, både med kort tid till avresa och längre fram i tiden. Här får du de bästa erbjudandena från en lång rad charterbolag, flygbolag, hotell och biluthyrningsfirmor.

Erbjudanden

n
n
n
n
n
n
n
n
Klicka här för fler alternativ

Karta

Väder och temperaturer

Genomsnittstemperaturer för Kos
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan. 15°C 7°C
Feb. 16°C 8°C
Mars 17°C 9°C
Apr. 21°C 12°C
Maj 25°C 15°C
Juni 30°C 19°C
Juli 32°C 21°C
Aug. 33°C 22°C
Sep. 29°C 19°C
Okt. 25°C 15°C
Nov. 21°C 12°C
Dec. 17°C 9°C