Agios Nikolaos

Agios Nikolaos är en mycket mysig och tilltalande småstad för den som uppskattar det genuina Grekland. Här är det ett lugnt tempo som råder, där man gärna sitter på något café och bara tar det lugnt, eller strosar längs strandpromenaden.

Agios Nikolaos är en mycket mysig och tilltalande småstad för den som uppskattar det genuina Grekland.

Här är det ett lugnt tempo som råder, där man gärna sitter på något café och bara tar det lugnt, eller strosar längs strandpromenaden. Vid Agios Nikolaos fiskehamn ligger det många trevliga serveringar, och härifrån går det små gränder in till torget där det finns butiker, cafeér, och barer. Det är även kring fiskehamnen som nöjeslivet är koncentrerat. Området runt Agios Nikolaos är vackert och det är populärt att se solnedgången från någon av de kringliggande kullarna. Det finns både sand- och klapperstensstränder i Agios Nikolaos, och ca 2,5 km utanför ligger Almirostranden med fin sandstrand, och här är det även långgrunt.

Agios Nikolaos ligger på östra Kreta, ca 80 km från flygplatsen i Heraklion.

Sök, jämför, spar! sistaminuten.se är en av Sveriges ledande sökmaskiner för billiga resor, både med kort tid till avresa och längre fram i tiden. Här får du de bästa erbjudandena från en lång rad charterbolag, flygbolag, hotell och biluthyrningsfirmor.

Erbjudanden

n
n
n
n
n
n
n
n
Klicka här för fler alternativ

Karta

Väder och temperaturer

Genomsnittstemperaturer för Agios Nikolaos
kalender DagDag NattNatt BadBad
Jan. 15°C 9°C
Feb. 16°C 9°C
Mars 17°C 10°C
Apr. 20°C 12°C
Maj 24°C 15°C
Juni 27°C 19°C
Juli 29°C 22°C
Aug. 28°C 22°C
Sep. 26°C 19°C
Okt. 23°C 16°C
Nov. 20°C 13°C
Dec. 17°C 11°C
Prognos för Agios Nikolaos