Den billigaste flygbiljetten

Den billigaste flygbiljetten

Publicerad: 2023-11-20 - Uppdaterad: 2023-11-27

…och det bästa hotellet

Hur bra är de «bra» erbjudandena egentligen? Och hur hittar man dem?

Att boka en semester med flyg och hotell kan vara utmanande. Är man inte uppmärksam när man väljer flyg kan det sluta med att en resa till Gdansk tar 10 timmar – eller att man åker på 3 mellanlandningar till Gran Canaria. För att inte nämna hur lätt det är att hamna på ett hotell som absolut inte lever upp till förväntningarna…

I detta nyhetsbrevet delar vi med oss av några tips om hur du hittar just din drömresa i vinter eller vår. Vi hoppas du blir inspirerad!

De bästa priserna på resor till värmen, med flyg och hotell

Hva med en uke eller to på en vakker, hvit strand i vinter?
Hva med en uke eller to på en vakker, hvit strand i vinter?

Vinterns billigaste resor

hittar du i lågsäsong

De lägsta priserna på resor till värmen hittar man ofta i början av december, i början av januari samt strax före och efter påsk.

De större researrangörerna har ett stort utbud av paketresor med bra flygrutter och fina hotell även i lågsäsong. Om du både väljer mindre populära datum, och lägger lite tid på att jämföra priser från olika arrangörer, är du en bra bit på väg att hitta marknadens bästa reseerbjudande.

Sök efter billiga paketresor till värmen i vinter

Det er mulig å få tak i gode tilbud til eksotiske strender. Bare husk på å sammenligne flere reisearrangører før du bestiller.
Det er mulig å få tak i gode tilbud til eksotiske strender. Bare husk på å sammenligne flere reisearrangører før du bestiller.

De bästa erbjudandena

i de mest populära veckorna

Jul och nyår är högsäsong i resebranschen. Så även sportlov och påsklov. Under dessa veckor är det ofta dyrt att resa – men det går självklart att få tag i bra erbjudanden, eftersom det är efterfrågan som avgör priserna. Kan du resa på mindre attraktiva dagar, som julafton eller nyårsafton, är det mycket att spara. Detsamma gäller om du tar ett par extra dagar ledigt i samband med sportlovet eller påsklovet.

…och som vanligt lönar det sig alltid att jämföra priser innan du bokar!

Bra erbjudanden på resor i vinter och vår

Den lille byen Vernazza i Cinque Terre er svært vakker - spesielt tidlig på sommeren.
Den lille byen Vernazza i Cinque Terre er svært vakker – spesielt tidlig på sommeren.

Försommar vid Medelhavet

är vårens vackraste äventyr

Vår hemma betyder sommar i södra Europa. Har du inte upplevt våren vid Medelhavet rekommenderar vi varmt att du gör det. Försommaren här är nämligen fantastisk – med grönskande natur, härliga temperaturer och gott om plats på stranden. Och det bästa av allt; det är billigt!

PS! Vill du unna dig att bo extra lyxigt, utan att betala mer än skjortan kostar på den lokala Supermercadon, är det just i vår du borde resa söderut.

Sök efter billiga paketresor till värmen i vår