Kortrest och exotiskt 

Kortrest och exotiskt 

Publicerad: 2023-10-13 - Uppdaterad: 2023-10-13

Du behöver inte resa långt för att uppleva något nytt

Hösten närmar sig med stormsteg – och behovet av att ha något fint att se fram emot växer medans dagarna blir kortare. När sommaren känns oändligt långt bort, är det fint att det finns exotiska resmål inom räckhåll!

Nya upplevelser gör oss både lyckliga, vakna och nyfikna. Vissa skulle gå så långt som att säga att det även gör oss yngre (åtminstone på insidan)…

Exotiska resor med kort flygtid

Tradisjonell Marrokansk myntete og søte kaker
Tradisjonell Marrokansk myntete og søte kaker

Marocko

1001 natt möter rock ‘n’ roll

Storstaden Marrakech, den lite mindre staden Agadir, den lilla staden Essaouira och surffavoriten Taghazout. Här är det färgglatt, exotiskt, bullrigt, dammigt och precis så lyxigt som du själv väljer. Dessutom är dessa städer hotspots bland allt från prinsar till rockstjärnor, proffssurfare och tiggare.

Reser du till AgadirEssaouira eller Taghazout kan du bada i havet – och reser du innan jul kan du köpa unika julklappar på någon av Marrakech exotiska marknader.

De bästa priserna på paketresor till Marocko

Rødehavet ved Hurghada, Egypt. Vannet er krystallklart og både snorkling og dykking er populære aktiviteter.
Rødehavet ved Hurghada, Egypt. Vannet er krystallklart og både snorkling og dykking er populære aktiviteter.

Hurghada och Sharm el Sheikh

Egypten för nybörjare

Det är ingen skam att vara nybörjare. Speciellt inte i Egypten!
De som besöker Egypten för första gången åker gärna till Sharm el Sheikh eller Hurghada – och fortsätter att göra det. Här är det nämligen varmt och gott när vintern härjar i Skandinavien, och precis lagom exotiskt. Hotellen är stora och bekväma, har fantastisk service och serverar utsökt mat. Dessutom har Röda havet troligen det klaraste vattnet du någonsin kommer simma i.

Är du nyfiken på livet under vattenytan? Då är Egypten ett resmål för dig!

Sök efter billiga paketresor till Egypten

Luksus i særklasse på The Palm i Dubai.
Luksus i særklasse på The Palm i Dubai.

Dubai

Lyx i särklass

Imponerande arkitektur möter storhetsvansinne, och inte minst; vackra stränder. Den högsta byggnaden i världen ligger här. Så gör även några av de allra bästa hotellen, restaurangerna och köpcentrumen. Och även om du inte väljer femstjärnig lyx kan du ha en tillräckligt bekväm senester på ett hotell i en lägre prisklass. Du kommer oavsett få en god dos glitter och glamour!

De bästa priserna på paketresor till Dubai