Det bästa reseerbjudandet

Det bästa reseerbjudandet

Publicerad: 2023-10-03 - Uppdaterad: 2023-10-03

Finns det ens? 

Alla som har letat efter flygbiljetter och några nätter på hotell, med avsikt att göra ett bra köp, vet vad vi menar. Det är en tidskrävande process! Och även efter många timmar framför skärmen är du fortfarande inte säker på om du har hittat det bästa erbjudandet…

Visst låter det bekant?

Det bästa rådet vi kan ge dig är att jämföra priser innan du bokar din nästa resa. Och att det nästan alltid lönar sig att köpa en paketresa!

De bästa priserna på resor med flyg och hotell

I Syden kan du sole deg og bade hver eneste dag, uten å bekymre deg om været.
I Syden kan du sole deg og bade hver eneste dag, uten å bekymre deg om været.

Är det sol och bad du är sugen på?

Det är faktiskt en helt egen destination!

På sistaminuten.se kan du söka på just sol och bad som resmål – så tar vi hänsyn till väder och temperatur när vi presenterar priser på resor till en mängd olika destinationer. 

Låt oss ta ett par exempel. Grekland dyker upp som sol och bad-resa på sommaren, men inte på vintern. På Cypern och Antalyakusten däremot är det varmt i både havet och luften ända tills november – och på Gran Canaria kan du förstås sola och bada året runt. 

Eftersom vi har ett brett utbud av researrangörer kan du vara säker på att du alltid får de bästa erbjudandena på marknaden hos oss. Vill du ha ett hotell med 4 stjärnor och pool? Inga problem, vi hittar självklart sådana resor också!

Sök efter billiga paketresor till värmen

Soloppgang i Puerto de Santiago/Los Gigantes på Tenerife
Soloppgang i Puerto de Santiago/Los Gigantes på Tenerife

Kanarieöarna innan jul

Goda chanser att göra ett fynd

Har du planer på att korta ner dygnets mörka timmar innan jul? Då blir du säkert glad för att höra att det brukar det vara gott om bra reseerbjudanden i just denna perioden!

Kanarieöarna är ett solsäkert resmål, och om det inte är så viktigt om du reser till Gran CanariaTeneriffaFuerteventura eller Lanzarote kan du söka på hela bunten. Då har du ännu större chans att hitta ett bra erbjudande.

De bästa priserna på resor till Kanarieöarna innan jul

Den vakre Masca dalen på nordsiden av Tenerife
Den vakre Masca dalen på nordsiden av Tenerife

Kanarieöarna under jullovet? 

Då är det viktigt att välja smart!

Jul och nyår är högsäsong i resebranschen, och högsäsong innebär som bekant höga priser. Med några smarta val kan du ändå hitta bra erbjudande – också i perioder med hög efterfrågan.

…och blir det inte billigt, så blir det åtminstone så prisvärt som möjligt. Att välja en mindre attraktiv resdag är ett smart val som kan ha stor inverkan på priset. Vad sägs om att resa på självaste julafton, till exempel?

De bästa priserna på resor till Kanarieöarna under jullovet