Sök resa
Valls Reseguide

Valls Reseguide

Genomsyrat av historia, tradition och kultur, en semester i Valls kommer att göra även den mest kräsna semesterfirare nöjd.

Vare sig du är ute efter att utforska de pittoreska omgivningarna i Tarragona, fördjupa dig i en äkta spansk stad eller helt enkelt njuta av solskenet som denna stad drar nytta av, du hittar vad du letar efter i Valls. Den största fördelen med en resa till Costa Dorada är dess ändlösa solsken som skapar den perfekta bakgrunden för din resa. Tillbringa din tid med att njuta av solens strålar när du tar en lugn promenad runt på stan eller dröjer över drinkar på ett närliggande café – du hittar massor av möjligheter att koppla av på din semester i Valls.

Resa Stockholm – Valls

Valls     nätter     Se mer
Valls     nätter     Se mer

Resa Göteborg – Valls

Valls     nätter     Se mer
Valls     nätter     Se mer

Resa Köpenhamn – Valls

Valls     nätter     Se mer
Valls     nätter     Se mer

Mer om Valls

Historisk Charm

Första stoppet på din semester i Valls bör vara ett besök i centrum av staden för att fördjupa dig i dess betydande historia. El Pati, ett stort torg i hjärtat av staden är väl värt att se och i närheten hittar du resterna av ett slott som byggdes i slutet av 1100-talet. Ta en promenad mot Rosal kapell, en framträdande plats inom Valls och hem till två 1600-tals kakelpaneler som anses vara nationella kulturarvsföremål.

Naturligtvis är ett besök i Spanien ofullständig utan att smaka några av de mest aptitretande rätterna och tack och lov är Valls fyllt med restauranger att prova. Njut av läcker katalansk mat och dryck eller några läckra tapas på en av de många tapasbarerna i området. Efter mörkrets inbrott skall du bege dig till en av barerna för ett glas vin – den perfekta avslutningen på din semester i Valls.