Sök resa
Tuzla Reseguide

Tuzla Reseguide

En kort bilresa till turkosa hav, Tuzla i Turkiet är idealiskt för strandälskare, par och familjer. Nära till Medelhavet och Egeiska havet, Tuzla är en charmig pittoresk stad undangömd från livet och rörelsen i de större städerna. Att segla på havet är oemotståndligt på en semester i Tuzla, med kristallklart vatten som speglar den fantastiska turkiska solen. En kort bilresa till Istanbul kommer att tillfredsställa alla som vill besöka mer tätbefolkade områden, tillsammans med inlandsresan över till Eskisehir.

Resa Stockholm – Tuzla

Tuzla     nätter     Se mer
Tuzla     nätter     Se mer

Resa Göteborg – Tuzla

Tuzla     nätter     Se mer
Tuzla     nätter     Se mer

Resa Köpenhamn – Tuzla

Tuzla     nätter     Se mer
Tuzla     nätter     Se mer

Mer om Tuzla

Slappna av och varva ner

Många villor vid havet och fina lägenheter garanterar en bekväm och lyxig vistelse, med all inclusive-alternativ inklusive pooler och balkonger med utsikt över härliga landskap. Den pittoreska stranden, en semester i Tuzla presenterar också möjligheten att besöka ett av de många grönområden som är spridda över hela staden. Kale Park och Darica Mezarligi är kompletta med närliggande kaféer och sjöar för att underlätta din lyxiga vistelse. En av de många golfbanorna garanterar familjevänligt kul med autentisk mat, Turkiet ger välbehövlig näring, perfekt för en sommardag.

Om kultur är din smak, skall du åka djupare in i Bodrum för att observera och beundra de många historiska artefakterna och antika sevärdheterna. Bodrums slott, byggt 1402, fungerar också som ett museum med fokus på arkeologi. Den närliggande antika staden Halikarnassos står också värd för en amfiteater och museum för nyfikna historiker eller familjer som söker lite utbildning.