Sök resa
Trysil Reseguide

Trysil Reseguide

Trysil är så djärva att de har snögaranti, och garanterad snö är garanterat kul! För är man här uppe på vintern, utan att vara bosatt, kan man förvänta sig att det är den härliga snön, puder och långsträckta pistnätet du söker.

Trysil erbjuder många underbara upplevelser oavsett vad du vill, så länge det inte är en storstadsupplevelse, för då har du kommit fel. Men för skidälskare, naturentusiaster och äventyrsentusiaster är Trysil en glädjens plats.

Mer om Trysil

På vintern är det högsäsong för byn och den lugna sommarstaden förvandlas till en stor gryta av adrenalintokiga, naturälskande och mest av allt, levande människor som hjälper till att berika din vistelse på flera sätt.Med ca 70 km pistnätverk på tre sidor av berget, 32 liftar, varav en även har värme i sätena och aktiviteter och shower regelbundet, är allt ställt till rätta för dig för att få en härlig upplevelse.Det är också möjligt att njuta av Trysils längdåkning och med ett nätverk på ca 100 km, är det bara att börja åka.

Parken i Trysil är också en fantastisk plats att tillbringa dagar och kvällar på, och där hittar man härliga utmaningar med halfpipe, boxar, jibelement och hopp på rad. Nattlivet i vintersäsongen är också trevligt att uppleva och det finns flera platser för after ski och nattklubbsaction.

Familjevänligt

Det är ständiga arrangemang för de minsta här, och det är ett trevligt ställe att tillbringa tid med hela familjen. Det finns möjligheter att gå ut och äta och njuta av kvällen, mysiga stugor för underbar familjesemester, och arrangerat för alla åldrar i backen.

Sommartid är också Trysil är en utmärkt plats för en aktiv semester, med exempelvis forsränning, klättring, vandring och cykling. Men om man är av den mindre aktiva sorten, är det möjligt att bara njuta av dagarna och säsongernas färgspel i den vackra naturen.