Sök resa
Tekirova Reseguide

Tekirova Reseguide

Tekirova ligger i den vackra regionen Antalya och har allt från gyllene stränder till dramatisk utsikt över bergen. Det finns oändliga möjligheter för vattensporter och sportaktiviteter vilket gör det till en idealisk semesterort för familjer med barn. Med så nära till många andra turkiska städer, de som besöker Tekirova kan utöver de vanliga dagarna på stranden utforska området lite längre bort och låta sig fascineras av de antika ruinerna och naturreservaten i närheten.

Saker att göra

Det finns ett stort utbud av spännande aktiviteter på en äventyrlig semester i Tekirova. De dramatiska bergen och skogarna ger en äventyrlig miljö. Besök de fantastiska naturreservaten och prova på mountainbike, vandring eller bergsklättring.

Resa Stockholm – Tekirova

Tekirova     nätter     Se mer
Tekirova     nätter     Se mer

Resa Göteborg – Tekirova

Tekirova     nätter     Se mer
Tekirova     nätter     Se mer

Resa Köpenhamn

Tekirova     nätter     Se mer
Tekirova     nätter     Se mer

Mer om Tekirova

Extremsport

Om du är en thrill seeker, hoppa i i den djupa änden och dyk på berömda dykplatser, med vrak, grottor och rev att utforska. Paddling och forsränning finns också massor av och på stranden kan du prova på lite kitesurfing eller vattenskidor.

Festivaler

Kemer Carnival är en utmärkt utekväll för alla åldrar med fyrverkerier, internationella framträdanden och gatushower i staden Kemer. En annan festival att besöka är den Internationella Underwater Days Festival som också hålls i staden Kemer. Här har du chansen att delta i undervattensfotograferingstävlingar, och barn kan lämna in teckningar. Det hålls också konserter och du kan läsa om undervattensarkeologi i Turkiet.