Sök resa
Santa Susanna Reseguide

Santa Susanna Reseguide

Du hittar en fantastisk sandstrand, massor av underhållning sommartid och enkel tillgång till många attraktioner som Marineworld på din semester i Santa Susanna.

Boka en vistelse på Hotel Santa Susanna Resort – ett utmärkt val för familjer eller par på en Costa Brava strandsemester!

Santa Susanna ligger i långt söder på Costa Brava inbäddat mellan det turkosa Medelhavet och bergiga Montenegre nationalpark. Om du letar efter actionsemester, har Santa Susanna 2 km sandstränder med ett utmärkt urval vattensporter, inklusive vattenskidor, kajakpaddling och vindsurfing. Om du föredrar att njuta av den landskapet i mer avkopplande stil kan du ta en båttur längs kusten av Costa Brava och se andra städer och byar.

Resa Stockholm – Santa Susanna

Santa Susanna     nätter     Se mer
Santa Susanna     nätter     Se mer

Resa Göteborg – Santa Susanna

Santa Susanna     nätter     Se mer
Santa Susanna     nätter     Se mer

Resa Köpenhamn – Santa Susanna

Santa Susanna     nätter     Se mer
Santa Susanna     nätter     Se mer

Mer om Santa Susanna

Santa Susanna har en strandpromenad som sträcker sig längs stranden med ett stort utbud av barer och restauranger där du kan smutta på en cocktail medan du tittar på solnedgången. Om du vill utforska andra orter på semestern går samma strandpromenaden till Malgrat de Mar och det är bara en lite vattentaxiresa bort från det historiska Tossa de Mar. I närheten kan du också hitta den livliga och mycket populära semesterorten Lloret de Mar, vilket är bra om du vill öka tempot och njuta av klubbar eller barrundor.

Upptäck Santa Susanna

Utforska den fantastiska Montnegre nationalparken till fots, mountainbike eller häst på din semester i Santa Susanna. Om undervattenssysselsättningar mer är din grej så erbjuder Costa Brava-kusten utmärkta dykplatser och du behöver inte resa långt för att njuta av några utmärkta dykplatser.

Orten ligger bara 80 km från den livliga och pulserande staden Barcelona, ​​där du kan beundra den berömda arkitekturen, njuta av den spanska livsstilen på ett café eller en bar. På hemmaplan kan du vandra bland de smala kullerstensgatorna, fornlämningar och byggnader för att få en smak av det förflutna.

Vattensporter

En strandsemester skulle inte vara komplett utan en del vattensporter och Santa Susanna gör dig inte besviken. Det finns platser att rida hästar längs kusten och designerade dykplatser där du kan lära dig att dyka. För den mer vågade finns vindsurfing, jetskiåkning och kajak längs badorten.

Toppstränder

Santa Susanna själv är en rolig, trevlig och ren strand med toppen anläggningar. Om du vill ta dig lite längre ligger Lloret de Mar och Malgrat de Mar i närheten, de är båda livliga och med bra restauranger, vattensporter, full livräddarpatrull och områden för solbad.

Tysta ställen

För de som bara vill koppla av har Santa Susanna några områden där du kan fly livet och rörelsen i huvudområdet. Nationalparken är perfekt för avkopplande promenader eller för att bara sitta och koppla av i tunnland av grönområden. Närliggande Pineda de Mar är en tystare resort, perfekt för smuttar på en cocktail medan du tittar på solnedgången.

Hotell

Med 2 km strand och lite till finns det många hotell att välja på. Ett trevligt, prisvärt alternativ är Caprici Verd Hotel. Läget mitt på Santa Susanna-stranden med utmärkta kommunikationer och restauranger gör det till en idealisk plats för en allround semester med allt du kan önska dig.