Sök resa
San Augustin Reseguide

San Augustin Reseguide

San Agustin är en strand och ett hotellområde några kilometer nordost om Playa del Inglés på södra Gran Canaria. Detta är en badort där det är lite tystare och grönare och där alla generationer trivs tillsammans. Området är särskilt populärt bland tyskar och svenskar, men också norrmän. San Agustin är faktiskt en av de äldsta kanariska charterdestinationerna.

Stranden är ca två kilometer lång och det finns många lägenhetskomplex och hotell med fina grönområden och parker. Många av hotellen har sin egen pool och de två stränderna är långgrunda men det kan ofta vara stora vågor.

San Agustin och Playa del Inglés har i stort sett vuxit ihop och kommunikation mellan städerna är mycket bra, med ett bra nätverk av bussar. San Agustín är lämpligt för de som vill bo i en lite lugnare miljö men ändå lätt vill kunna nå utbudet i Playa del Inglés.

Res till San Augustin från Stockholm

San Augustin     nätter     Se mer
San Augustin     nätter     Se mer

Res till San Augustin från Göteborg

San Augustin     nätter     Se mer

Res till San Augustin från Köpenhamn

San Augustin     nätter     Se mer

Mer om San Augustin

När det kommer till nattlivet sker det som regel på hotellen. Ortens lokala kasino ligger på luxuösa hotell “Melia Tamarindos Sol”. Det finns ett separat köpcentrum och bra restauranger, barer och klubbar.

Barnen kan underhållas med vildavästernstaden Siuox City och Palmitos Park, en subtropisk park med papegojshow som det går bussar till flera gånger om dagen.