Sök resa
S'Agaró Reseguide

S'Agaró Reseguide

Du kommer att älska en semester i S’Agaro, med exklusiva hotell, traditionella katalansk arkitektur och en historia med Hollywoodstjärnor som bott på detta resmål. S’Agaro är ett måste för din sommarsemester om du vill leva som en kändis!

Den vackra exklusiva semesterorten S’Agaro ligger i södra Costa Brava i Spanien.

Solsemester

Bege dig till den stora stranden vid Platjas en Conca eller Sant Pol, som ligger närmare hotellen. Ta en promenad på den fina gyllene sanden och hitta den perfekta platsen att lata dig i solen medan barnen plaskar runt i det klara grunda vatten. Faciliteterna på stränderna är utmärkta, med omklädningshyddor i viktoriansk stil och massor av solstolar och parasoll att hyra. Varför inte prova på vattensporter på stranden, som segling, vindsurfing och kajakpaddling?

Resa Stockholm – S’Agaro

S'Agaro     nätter     Se mer
S'Agaro     nätter     Se mer

Resa Göteborg – S’Agaro

S'Agaro     nätter     Se mer
S'Agaro     nätter     Se mer

Resa Köpenhamn – S’Agaro

S'Agaro     nätter     Se mer
S'Agaro     nätter     Se mer

Mer om S’Agaró

Upptäck S’Agaró

Med en historia av filmstjärnor som bott på orten erbjuder en semester i S’Agaro semesterfirare en smak av exklusivitet. Tillgång till resorten är begränsad om du inte bor i S’Agaro – så du kommer verkligen att känna sig speciell! Husen på orten är fantastiska och det finns ett urval av fantastiska exklusiva butiker för lite shopping på din semester. Du kommer också att vara inom räckhåll för de närliggande semesterorterna Playa de Aro och Lloret de Mar där du hittar en populär Water Park – perfekt för familjer som besöker Costa Brava.

Om du vill ta dig längre ut varför inte besöka den fascinerande staden Barcelona? Förundras över den mycket omtyckta arkitekturen, titta i butikerna eller ta en tur till de många museerna och gallerier. När du är redo att tanka näring, luta dig tillbaka och koppla av på ett lokalt kafé.

S’Agaro erbjuder semesterfirare ett antal båtturer där du kan utforska kusten och resor till historiska platser som slottet på Tossa de Mar. Hitta sedan den perfekta restaurangen för en kväll med god mat och för att planera ditt nästa drag.