Sök resa
Roses Reseguide

Roses Reseguide

Anrika Roses erbjuder fantastiska naturreservat, ett brett utbud av sport att försöka och sandstränder att dö för. Så bege dig till Roses på din semester i år.

På den norra sidan av Costa Brava i Spanien ligger turistorten Roses, bara 30 km från den spanska gränsen till Frankrike.

Roses solsemestrar

Bege dig till stranden i Platjas de Roses som sträcker sig 1,8 km längs kusten eller varför inte prova den lugnare skyddade stranden i Canyelles Petites för en avkopplande dag njutandes av solen? Samtidigt erbjuder L’Almadraya utmärkta faciliteter för familjer och det finns många vattensportmöjligheter såsom: dykning, segling, vindsurfing och vattenskidor. Så, för en badsemester som vänder sig till alla, besök Roses.

Resa Stockholm – Roses

Roses     nätter     Se mer
Roses     nätter     Se mer

Resa Göteborg – Roses

Roses     nätter     Se mer
Roses     nätter     Se mer

Resa Köpenhamn – Roses

Roses     nätter     Se mer
Roses     nätter     Se mer

Mer om Roses

Utforska Roses

Staden Roses historia går tillbaka tusentals år och den namngavs av grekerna i 800 f.Kr. Varför inte utforska ruinerna av treenighetsslottet och Citadellet, en befäst militär fästning från 1500-taket för en verklig smak av historien på din semester?

När det gäller sport, kan du prova på minigolf eller go-kart, skateboard, fotboll eller volleyboll på orten. För en riktig höjdare för hela familjen på semestern skall ni bege er till Aquabrava Water Park – du kommer inte bli besviken av de olika rutschkanorna och poolerna.

Längre bort kan du bege dig till naturreservaten Creus Kap och Parc Natural dels Aiguamolls de l’Emporda, både är lätta att nå från ortens centrum. Roses kör utflykter till Barcelona, ​​där du kan förundras över den katalanska huvudstadens arkitektur, gå runt i butiker och besöka museer. När natten faller skall du bege dig till en lokal restaurang och luta dig tillbaka, slappna av och titta på folklivet.