Sök resa
Playa del Ingles Reseguide

Playa del Ingles Reseguide

Playa del Inglés tilltalar vissa men absolut inte alla. Chansen är stor att du antingen älskar eller hatar platsen. Detta är en konstruerad stad där solen, nattliv och inte minst bra drinkar i betydande mängder spelar en stor roll. Playa del Inglés är hektiskt och bullrigt, en typisk destination för grabb- och tjejresor, svenska köttbullar och dito servitörer. Här kommer du för att suga upp allt av vad nattliv har att erbjuda och det är inte lite. Är du ute efter att studera historiska sevärdheter har du kommit fel, det finns inga.

Playa del Inglés är centrum i området som annars inkluderar Maspalomas och Meloneras Las. Centrum av Playa del Inglés är gallerian och restaurangklustret “Yumbo” – en stor turistfälla där allt och alla slåss om din uppmärksamhet och dina pengar. Centret inrymmer även banker, läkare, tvättomater och stormarknader.

Res till Playa del Ingles från Stockholm

Playa del Ingles     nätter     Se mer
Playa del Ingles     nätter     Se mer

Res till Playa del Ingles från Göteborg

Playa del Ingles     nätter     Se mer

Res till Playa del Ingles från Malmö

Playa del Ingles     nätter     Se mer

Res till Playa del Ingles från Köpenhamn

Playa del Ingles     nätter     Se mer

Mer om Playa del Ingles

Playa del Inglés har också flera köpcentra, hundratals barer, över 30 diskotek, 20 pubar, ölhallar och nattklubbar och dansrestauranger. Du kan spela bingo, jodla med tyskar, flirta med danska flickor / pojkar eller äta köttbullar och dricka sprit med svenskarna. Servitörerna kan skämta på alla språk.

Här hittar du även Gran Canarias längsta strand som går över i Maspalomas öken – en liten naturlig pärla med sanddyner. Bredvid sandparadiset är golfbanan och på stranden finns uthyrningsställen om du vill prova surfing, vattenskidor, vattenskoter eller tennis. Var uppmärksam på att vissa av hotellen ligger ganska långt från stranden; dubbelkolla att ditt hotell har en pool.