Sök resa
Playa de Palma Reseguide

Playa de Palma Reseguide

Playa de Palma är “Palmas strand.” Här är det inte riktigt lika vansinnigt festligt som i Palmanova och Magaluf över bukten men ändå är den fem km långa stranden dominerad av typisk turism.

Stranden är långgrund, fin, full av människor och välskött. Den har tilldelats EU: s Blå Flagg. Restauranger, butiker, barer, diskotek och andra nöjesutbud är nära varandra. Under högsäsong är atmosfären … hög. Hotellen ligger som ett pärlband längs havet.

Det är inte långt in till Palma och det går bussar flera gånger i timmen. Men man kan inte säga att Playa de Palma är en plats fattig på sevärdheter och kultur, även om den faktiska playan definitivt är det. Snarare är det korrekt att säga att Playa de Palma är relativt barnvänligt. Det finns flera vattenparker och ett marineland i närheten och i Palma Nova finns en trevlig minigolfanläggning. Det finns två golfbanor ca. 8 kilometer bort.

Res till Playa de Palma från Stockholm

Playa de Palma     nätter     Se mer
Playa de Palma     nätter     Se mer

Res till Playa de Palma från Göteborg

Playa de Palma     nätter     Se mer

Res till Playa de Palma från Malmö

Playa de Palma     nätter     Se mer

Res till Playa de Palma från Köpenhamn

Playa de Palma     nätter     Se mer

Mer om Playa de Palma

Annars kan du välja mellan aktiviteter såsom vattenskidor, vindsurfing, tennis, squash, ridning, minigolf, go-kart, hyra av rullskridskor och cyklar.Det finns faktiskt ett litet naturområde som du kan rida i.

UTFLYKTER

Mallorca är en spännande ö att upptäcka på egen hand. Det är en bra idé att hyra en bil och ta en tur till byarna på ön, kanske ut på spetsen av Cap de Formentor i norr, eller låta barnen får bestämma och ta en dag eller två i Acuacity, Aqua Park och / eller Marineland, alla ligger strax utanför Palma. Om du behöver omväxling erjbuder ofta charterbolagen turer, inklusive till klosterstaden Valldemossa, där kompositören Frederic Chopin bodde ett tag, de vackra droppstensgrottor i Porto Cristo och den gamla fiskebyn Puerto Sóller.