Sök resa
Palamos Reseguide

Palamos Reseguide

En attraktiv hamn och fascinerande stad, resor till Palamos är idealiska för de som söker en mer tillbakalutad semester.

Medan vissa delar av Costa Brava har förvandlats till livliga turistmaskiner har denna autentiska destination behållit sin traditionella fiskebykänsla. Den viktigaste dagens fångst här är räkor som du säkert kommer att kunna prova på många av restaurangerna och matställena på din semester i Palamos. Bortsett från det lockande köket, hittar du massor mer att avslöja – från den fantastiska stranden till de charmiga och historiska byggnaderna.

Resa Stockholm – Palamos

Palamos     nätter     Se mer
Palamos     nätter     Se mer

Resa Göteborg – Palamos

Palamos     nätter     Se mer
Palamos     nätter     Se mer

Resa Köpenhamn – Palamos

Palamos     nätter     Se mer
Palamos     nätter     Se mer

Mer om Palamos

Marknader och högtider

En resa till Palamos handlar om att fördjupa dig i en traditionell livsstil och det bästa sättet att fördjupa dig i dess kultur är att bege dig till tisdagsmarknaden. Inte bara kan du köpa ett brett utbud av kläder från de lokala båsen, du kommer också att stöta på leksaker, väskor och skor för att ta hem som souvenirer. I början av marknaden hittar du också mat – ett överflöd av frukt och grönsaker erbjuds du att prova.

En resa till denna del av Spanien är perfekt om du har barn med dig med många platser till hands för dem att slösa sin energi. Huvudattraktionen är sannolikt att stränderna i Platja Gran och La Fosca men du hittar ett antal lekplatser utspridda längs strandpromenaden för att tillgodose de små. Alternativt kan du ta den korta resan till Girona för dess charmiga kullerstensgator och pigga nattliv.