Sök resa
Nazar - semester för barn

Nazar - semester för barn

Med hjälp från den mest berömda pirat av dom alla, självaste Captain Nemo, kan alla de barn som vill gå i skola för att bli äkta pirater. Piratklubben är utan tvivel en höjdpunkt på semestern för alla våra minsta gäster. I klubben träffar de Captain Nemo, går på skattjakt och är med i olika pirattävlingar tillsammans med andra blivande pirater från Skandinavien.

Captain Nemo och hans crew pratar “skandinaviska”, och alla hänger med och förstår. Piratklubben är inklusive i priset på alla Nazar Collection-hotell. 65% av alla som reser med Nazar väljer dessa resorthotell, prova på själv och bli övertygad. När du bor på ett  Nazar Collection-resort finns det också minidisco, simskola, dansskola och ungdomsklubb, och allt är inklusive, du betalar inte en krona extra.

Läs mer om Nazar Collection-hotellen här!

 

Aqua Fantasy     nätter     Se mer
Pegasos world     nätter     Se mer
Pegasos Resort     nätter     Se mer
Pegaos Royal     nätter     Se mer

Nya Captain Nemo är här

Större och coolare än någonsin!

Den berömda piraten Captain Nemo har svidat om till en ny, stor skräddarsydd outfit och är nu ännu ballare och tuffare! Captain Nemo håller till på alla Nazar Collection-hotell där han busar och skojar. Den populära piratklubben ingår i priset.

Nyhet! Överraska ditt barn med egentid med självaste Captain Nemo – han kommer till ditt rum och dansar och spexar med barnen!

Captain Nemo & hans crew härskar på Nazar Collection-hotellen:

Pegasos World, Pegasos Royal, Pegasos Resort, Aqua Fantasy

Besöket är en unik upplevelse för ditt barn

Överraskningsbesöket är en minnesvärd upplevelse för ditt barn och är en perfekt möjlighet att träffa Captain Nemo i egen hög person. Nazars skräddarsyr mötet efter dina önskemål – om ditt barn gillar att dansa kan Captain Nemo göra det, vill du så kan han gratulera ditt/dina barn på födelse- eller namnsdagen eller om du vill så kan du be honom säga nåt speciellt till ditt/dina barn. Detta är den ultimativa överraskningen som barnen aldrig kommer att glömma!

Allt detta ingår när du bokar Captain Nemo’s överraskningspaket:
  • Captain Nemo och hans crew besöker ditt/dina barn på hotellrummet på avtalad tid. Detta minnesvärda besök varar ca 10 minuter.
  • Captain Nemo och hans crew dansar och kramar barnet/barnen och det är ett ypperligt tillfälle att ta fina semesterbilder.
  • Piraterna har med sig en liten piratkaka, ballonger och ett piratkort.

Pris: 180 kr per rum (bokning hemifrån), 250 kr (på hotellet)