Sök resa
Maspalomas Reseguide

Maspalomas Reseguide

I Maspalomas hittar du det många söker mest: Bekväm avkoppling med sol och bad, underhållning, restauranger och shopping inte långt borta.

Maspalomas ligger bara en liten promenad från Playa del Inglés och stämningen i Maspalomas är tyst och behaglig. Här är det lite mer stil; byggnaderna är låga och det är fint, ljus och luftig. Platsen är även lämplig för naturister eftersom det finns en bra naturistbad.

Det är ganska långa avstånd i Maspalomas och lite nattliv men det hittar man i överflöd i Playa del Ingles som bara ligger en liten taxiresa bort. I centrala Maspalomas ligger det stora shoppingcentret Faro 2 med affärer, restauranger och barer. I området finns både tivoli och äventyrsbad med rutschkanor. Tennis, vindsurfing och en golfbana med 18 hål ligger inom gångavstånd. Resan med taxi är så kort att reskassan inte eroderas av att resa till det livliga kvällsaktiviteterna i Playa del Inglés.

Res till Maspalomas från Stockholm

Maspalomas     nätter     Se mer
Maspalomas     nätter     Se mer

Res till Maspalomas från Göteborg

Maspalomas     nätter     Se mer

Res till Maspalomas från Malmö

Maspalomas     nätter     Se mer

Res till Maspalomas från Köpenhamn

Maspalomas     nätter     Se mer

Mer om Maspalomas

I Maspalomas bor du bra nära de finaste stränderna i hela Gran Canaria; Playa de Maspalomas och Playa del Inglés. Här kan du promenera kilometervis vid vattnet på fin, varm sand som sträcker sig ända ut till fyren på den södra spetsen på Gran Canaria.

Historiska sevärdheter kan du bara glömma. Maspalomas, Playa del Inglés och de omgivande områdena skapades av den moderna turismen, konstruerade semesterorter där gatorna har namn såsom “Avenida del Fritidsresor”.