Sök resa
Malgrat de Mar Reseguide

Malgrat de Mar Reseguide

Oavsett om du hellre vill koppla av på stranden eller utforska en stad genomsyrad av historia – du hittar massor att göra på semester i Malgrat de Mar.

Om du letar efter solsemester på Costa Brava så är detta en härlig kuststad mellan badorterna Santa Susanna och Blanes. Med en flygtid på endast tre-fyra timmar, här hittar du en familjevänlig plats som har något som passar alla åldrar.

Resa Stockholm – Malgrat de Mar

Malgrat de Mar     nätter     Se mer
Malgrat de Mar     nätter     Se mer

Resa Göteborg – Malgrat de Mar

Malgrat de Mar     nätter     Se mer
Malgrat de Mar     nätter     Se mer

Resa Köpenhamn – Malgrat de Mar

Malgrat de Mar     nätter     Se mer
Malgrat de Mar     nätter     Se mer

Mer om Malgrat de Mar

Upptäck Malgrat de Mar

Malgrat de Mar centrala strand har varit kontinuerligt känd för sin kvalitet och innehaft en blå flagga sedan 1997. Du hittar massor av restauranger och barer i närheten så du behöver inte flytta dig långt på din resa till Costa Brava. Håll utkik efter Tordera Mouth-stranden, ett tystare alternativ om du letar efter en avkopplande plats i solen. Om du är ute efter vattensporter har resmålets nära granne Santa Susanna vindsurfing, vattenskidor, parasailing, kajakpaddling och båtturer på menyen. På kvällarna hittar di massor av barer och restauranger att välja mellan, och om du vill festa til solen går upp är du bara ett kort hopp från den livliga staden Lloret de Mar.

Från ortens centrum är det lätt att göra dagsutflykter till Barcelona; den ligger bara en timmes tågresa från den spektakulära staden, du är inte långt borta från chansen att se berömd arkitektur, shoppa i de många butikerna, eller bara titta på folklivet över tapas på ett lokalt kafé.

Om du är ute efter spänning och lek ligger Malgrat de Mar nära Europas största äventyrsbad, Water World och Port Aventura temapark. På hemmaplan är Parc Frances Macia en fantastisk park för små barn, eller så kan du ta en promenad upp till slottet på toppen av kullen och njuta av en enorm panoramautsikt över regionen.