Sök resa
Mahe Reseguide

Mahe Reseguide

Mahe är den största av öarna i Seychellerna och nästan 90 procent av befolkningen bor på denna ö. Blanda inte ihop Mahe med Malé, huvudstaden i Maldiverna.

På Mahe ligger också den internationella flygplatsen och huvudstaden Victoria. I Victoria bör du se marknaden, som är öppen 6 dagar i veckan.

Det finns mer nattliv på Mahe än på de andra öarna men det är mest livligt på fredagar och lördagar, när lokalbefolkningen har ledigt. Annars finns det underhållning på de största hotellen.

Det finns goda möjligheter till vandring i Morne nationalpark där öns högsta punkt (905 m) ligger. Mahe är den mest utvecklade ön och har flest turister, men resor du till södra Mahe, kommer du fortfarande att hitta fantastiska orörda områden och stränder som är ika idylliska som på Praslin och La Digue.

Till Mahe från Stockholm

Mahe     nätter     Se mer
Mahe     nätter     Se mer

Till Mahe från Göteborg

Mahe     nätter     Se mer
Mahe     nätter     Se mer

Till Mahe från Köpenhamn

Mahe     nätter     Se mer
Mahe     nätter     Se mer

Mer om Mahe

Du kan hitta hotell av alla slag på Mahe och det finns mycket att välja mellan. Från det lilla privatägda pensionatet till stora hotell med alla bekvämligheter. Så kallade självhushållslägenheter blir mer och mer populärt bland besökare som vill klara sig på egen hand.

Totalt finns det 75 stränder, alla med sin egen karaktär. Under dagen finns det mycket att ta sig till, du kan hyra en bil och utforska ön på egen hand, eller åka på en utflykt till den underbara marina nationalparken, kanske du låter dig frestas av utflykter till andra öar i närheten, vattensporter eller bara ta det lugnt på stranden? Mahe är möjligheternas ö och har något för alla.