Sök resa
Los Barrios Reseguide

Los Barrios Reseguide

Från natursköna omgivningar till fascinerande historiska platser, en semester i Los Barrios erbjuder dig mycket mer än en dos solsken.

Detta charmiga område i södra Spanien har varit bebott sedan förhistorisk tid och som ett resultat av det finns många fascinerande platser att beskåda. Tidigare jordbruks och fiskeområde, området har blivit en gynnad destination för semesterfirare för sitt fantastiska läge och tillbakalutade livsrytm. Om du letar efter en lugn plats att ta med de små till eller en destination svepa iväg din andra hälft på en romantisk utflykt, en semester i Los Barrios kommer att förse dig med allt du behöver.

Resa Stockholm – Los Barrios

Los Barrios     nätter     Se mer
Los Barrios     nätter     Se mer

Resa Göteborg – Los Barrios

Los Barrios     nätter     Se mer
Los Barrios     nätter     Se mer

Resa Köpenhamn – Los Barrios

Los Barrios     nätter     Se mer
Los Barrios     nätter     Se mer

Mer om Los Barrios

Sceniska spanska vandringar

Det bästa sättet att utforska Los Barrios är till fots, en skön promenad för att beskåda dess vackra arkitektur. Ditt första stopp bör vara Iglesia San Isidro Labrador, en pittoresk gammal kyrka, medan kvällsunderhållningen kan hittas i närheten i centrum av staden. Från huvudgatan kommer du att upptäcka den majestätiska statyn med tjuren, samt ett bra naturhistoriskt museum som gräver i denna destinations avsevärda förflutna. Om du vill ha lite ombyte kan du besöka Cadiz stad och upptäcka de många skatter staden har gömda i dess labyrint av kullerstensgator.

Costa de la Luz är känt för sina vackra vindpinade stränder och vackra vita byar och även om du kanske inte hittar de livligaste stränderna på en semester i Los Barrios, kommer du aldrig vara alltför långt från en idyllisk sträcka av sand för att vila på. Cadiz-kusten är ett paradis för vindsurfare och vattensportentusiaster – perfekt om du är ute efter att ge dig på något mer energisk.